Yhdeksän haki Vimpelin johtoon

Mainos[adrotate banner="3"]

Vimpelin kunnanjohtajan virkaan tuli määräaikaan eli 3.11. kello 15 mennessä yhdeksän hakemusta.

Virkaa ovat hakeneet proviisori Tapio Heilala Bekkjarvikista (Norja), yhteiskuntatieteiden maisteri Kati Kaisanlahti Oulusta, master’s degree in industrial design Sid Kumpurinne Vantaalta, kauppatieteen maisteri Timo Kärkkäinen Pattijoelta, yhteiskuntatieteiden maisteri ja valtiotieteiden kandidaatti Jani Moilanen Vantaalta, yhteiskuntatieteiden maisteri Joni Mäenpää Kuopiosta, konetekniikan insinööri Niko Peltokangas Lappajärveltä, Tuija Runninmäki Rovaniemeltä ja ekonomi Varpu Sankelo Kuortaneelta.

MAINOS

Viran kelpoisuusehtona on korkeakoulututkinto. Hakuilmoituksessaan Vimpelin kunnan kerrottiin arvostavan hakijoiden elinkeinoelämän ja kunnallishallinnon tuntemusta, johtamiskokemusta, kielitaitoa ja hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja.

Kunnanjohtajaa haettiin toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen. Virka täytetään 1.1.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kunnanjohtajan virkaa valmistelee erillinen valmistelutoimikunta, jonka jäseniä ovat kunnanhallituksen jäsenet ja kunnanvaltuuston puheenjohtajisto eli Marja-Leena Laakso, Pasi Sova, Anita Ammesmäki, Terhi Honkonen, Harri Niemitalo, Eija Rannanpää ja Marko Timo sekä Seppo Tuomisalo, Yrjö Koivukoski ja Lea Vasalampi.

Vimpelin kunnanjohtajan virka tuli hakuun kunnanjohtaja Anita Paavolan irtisanouduttua tehtävästään syyskuun lopussa. Kunnanhallitus kutsui hallintosihteeri Seija Kinnusen hoitamaan väliaikaisesti kunnanjohtajan tehtäviä lokakuun alusta lähtien.

MAINOS
Edellinen artikkeliItsenäisyyspäivän kunniavartioon etsitään nuoria miehiä Alajärvellä
Seuraava artikkeliRobottikauppaan tarvitaan asiantuntija mukaan