0.4 C
Alajärvi
perjantai 23.2.2024
MAINOS

Joulurekoihin kovaa ja pehmeää tavaraa

Lähiruokarengas Reko Järvilakeus on joulumielellä: joulukuun jakeluihin ovat tervetulleita lähiruuan tuottajien lisäksi kädentaitajat ja muut paikalliset osaajat. Myyntiin toivotaan esimerkiksi sukkia, lapasia ja muuta mukavaa pukinkonttiin laitettavaa. Myös joululaatikoille ja -leivonnaisille olisi kysyntää.

Kädentaitajat voivat laittaa Reko Järvilakeuden facebook-ryhmään myynti-ilmoituksen samoin kuin lähiruokatuottajatkin tai vaihtoehtoisesti tulla paikan päälle jakelupaikoille: keskiviikkona joulukuun 13. päivä rinki pysähtyy Kauhavan torilla kello 17.30-17.45, Ylihärmässä S-marketin pihamaalla kello 18-18.15 ja Alahärmässä S-marketin pihalla kello 18.30-18.45.

MAINOS

Järviseudun puolella jakelu on keskiviikkona 20. joulukuuta. Kortesjärvellä Suomelan kauppahuoneen pihamaalla kello 17.30-17.45, Evijärvellä S-marketin pihamaalla kello 18-18.20 ja Lappajärvellä virastotalon pihalla Kärnäntie 11 kello 18.40-19.

Klikkaa itsesi facebookiin ja Reko Järvilakeus -ryhmään, niin saat lisätietoa lähiruuan ja -tuotteiden myynnistä ja ostamisesta. Voit myös laittaa viestiä tai soitella ylläpitäjille: Annika Kujanen Alahärmä, Sari Ranta Lappajärvi ja Päivi Kultalahti Evijärvi.

Reko Järvilakeus on pari vuotta sitten perustettu lähiruokarengas, jossa on yli 2000 jäsentä Evijärven, Kauhavan ja Lappajärven alueelta. Reko-renkaita on Suomessa noin 150.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät