Kinkkuja sulateltiin lentopalloillen

Mainos[adrotate banner="3"]

Lehtimäellä sulateltiin joulukinkkuja lentopalloillen peräti kahdeksan joukkueen voimin. Perinteisessä tapaninpäivän turnauksessa joukkueita oli mukana Lehtimäen lisäksi Kuortaneelta, Soinista, Ähtäristä ja Ranta-Töysästä. Soinin ja Ähtärin junioreilla oli myös joukkue.

Joukkueessa kuului olla vähintään yksi nainen eikä yhdessä joukkueessa sallittu kovan sarjatason pelaajia enempää kuin yksi. Ykkössarjalaisiakin oli mukana pari pelaajaa.
Alkusarjaa pelattiin Keskikylän nuorisoseuralla ja Opiston salissa. Molemmissa alkusarjan lohkoissa pelasi neljä joukkuetta, joista molemmista kolme joukkuetta meni jatkoon. Opiston joukkueista Ähtäri, Kuortane ja Soinin kuntolentis menivät jatkoon. Toisesta lohkosta Vilttiketju, Ranta 2 ja Ranta-Töysän Dynamo menivät jatkopeleihin.

MAINOS

Vilttiketju ja Ähtäri menivät suoraan välieriin, kun muut joukkueet pelasivat puolivälieräpelit. Soinin joukkue voitti Ranta-Töysän 2–0 ja Kuortane voitti Ranta 2:n. Välierissä Kuortane voitti Vilttiketjun ja Ähtäri päihitti Soinin. Loppuottelussa Ähtäri vei tiukan taistelun jälkeen voiton Kuortaneesta.

Pitkän pelipäivän organisoinnista vastasi innokas lentopallomies Tatu Kurunmäki ja pisteidenlaskijana toimi koko päivän Mika Hovinen. Tällä kerralla pelattiin sovitusti ilman tuomareita, eikä suurempia ongelmia tilanteiden ratkomisessa ilmennytkään. Kinkut sulivat sulassa sovussa.

Rami Puro

MAINOS
Edellinen artikkeliPysäköi oikein ja turvallisesti talvellakin
Seuraava artikkeliVimpelin sotakoulussa ovat Suomen armeijan juuret