Kanavan Kevarin Kaitsun päivän markkinoilla Helmikuun Hulinaa!

Mainos[adrotate banner="3"]

Kaitsun päivän markkinoita vietetään Alajärvellä Kanavan Kevarilla Helmikuun Hulina-päivänä perjantaina 16. helmikuuta monenmoisen juhlan ja markkinatouhun merkeissä. Kannattaakin varata allakkaansa aikaa, että poikkeaa paikalle kello 11 ja 16 välillä!

Kai Rantala kertoo, että pontimena markkinoihin oli monta eri asiaa. Ensinnä Seo juhlii 40 vuotiasjuhlaansa ja Kanavan Kevari on kolmanneksi vanhin yritys, joka on mukana ketjussa. Seossa on Kanavan Kevari ollut bensanjakelunsa alusta alkaen, 33 vuotta.

MAINOS

Seon kanssa yhteistyö on toimivaa, onhan se yrittäjien omistama, maamme toiseksi suurin yrittäjäpohjainen ketju. Mukana sen omistajien joukossa on yli 200 huoltamoyrittäjää.

Toinen juhlan aihe päivässä on yrityksen perustajan Anja Rantalan 75 -vuotisjuhla. Ikinuorekas Anja jaksaa edelleen olla monissa tehtävissä Kain ja tyttärensä Kirsi Kalmun apuna ja kertoo, että työnteko pitää nuorena. Tällä hetkellä suurta iloa tuottaa se, että yritykseen on saatu nyt kolmas polvi mukaan.

Kain poika Aleks Rantala on mukana yrityksen toiminnassa nyt siten, että hän opiskelee merkonomiksi oppisopimuskoulutuksella. Oppisopimus alkoi vuosi sitten ja valmis pitäisi olla vuoden kuluttua keväällä.

Aleksilla on ollut omaa kiinnostusta tulla mukaan perheen yritystoimintaan, onhan hän koko lapsuutensa nähnyt millaisesta työstä on kyse. Työn määrä ei ole onnistunut pelottamaan vaan päinvastoin!

Yrityksessä mennäänkin eteenpäin hyvällä fiiliksellä. Vielä kevättalven aikana tarjolle tulevat Veikkauksen palvelut. Lisäksi majoitustiloissa on tehty pintaremppaa sekä vessat on uudistettu. Nyt tarjolla olevat neljä huonetta ja kaksi huoneistoa ovat entistä paremmassa iskussa palvelemaan majoittujia.

Vuodepaikkoja on kaikkiaan 18 ja ne ovat varsin hyvin käytössä. Useimmat majoittujat viipyvät paikalla pidempään.

Autoja ja maistatusta

Kaitsun päivän markkinoilla ja Helmikuun Hulinoilla luvassa on monipuolista tarjontaa, sillä paikalle saadaan myös Käyttöauto esittelyautoineen ja Jykän Grillikin on luonnollisesti meinigissä mukana.

Kanavan Kevarille tulee markkinapäivään mukaan mm. Atria, valio, Koff, Hartwall ja Metrotukku tuote-esittelyineen ja maistatteluineen. Lisäksi alueelle saapuu muitakin eri yrityksiä lähiseuduilta omine tuote-esittelyineen ja myyntipöytineen, joten kunnon markkinameininkiä on päiväksi luvassa!

Tuula Jokiaho

MAINOS
Edellinen artikkeliKyky-Betset jatkoi voittojen tiellä
Seuraava artikkeliEsiopetuksen järjestämispaikat Alajärvellä ja Vimpelissä