MAINOS

Lappajärven talvimestaruus -kilpailuun 331 kilpailijaa

Kauden 2018 jokamiehenluokan talvimestaruus -kilpailu ajetaan Lappajärvellä tulevana viikonvaihteena helmikuun 24. ja 25. päivinä.

Kilpailunjohtaja Tuomas Söder-Kultalahti järjestävästä seurasta Lappajärven Urheiluautoilijoista kertoo, että järjestelyt ovat hyvällä mallilla.

MAINOS

– Kilpailupaikka sijaitsee Hotelli Kivitipun rannassa. Hotelli toimii sekä majoituspaikkana, että kilpailutoimistona. Jäätilanne on ollut jo kuukauden sääntöjen vaatima ja luntakin on saatu lisää. Olosuhteet ovat kunnossa, Söder-Kultalahti toteaa.

Söder Kultalahti kertoo, että yleisölle on tehty radan ympärille autokatsomo, josta kilpailua on helpompi seurata. Hän odotti kilpailuun yli 300 kilpailijaa.

– Tilanne vähän elää kilpailijamäärissä itse kilpailun aikana, mutta tämä ennakkoon ilmoittautuneet 331 kilpailijaa on hyvä määrä, Söder-Kultalahti myhäilee tyytyväisenä.

Söder-Kultalahti haluaa joukkoineen kiittää Kivitippua sekä muita mukana olevia yhteistyökumppaneita sekä toimitsijoita.

– Ilman heitä tämä ei olisi mahdollista, hän tarkentaa.

Angervistot edustavat laajasti

Jäärata-ajoilla on pitkät perinteet Lappajärvellä, sillä 1990-luvulla niitä ajettiin todella paljon. Angervisto nimi kilpailujen lähtöluetteloissa on jo käsite. Nyt Lappajärven UA:ta edustavia Angervistoja on viivalla viisi ja heidän puolisojaan kaksi.

Jokamiehenluokan hallitseva Suome mestari Kimmo Angervisto hakee kotikisasta hyvää sijoitusta.

– Jäältä on kyllä kokemusta, mutta autoni suorituskyky on pieni arvoitus. Rata on vauhdikas ja ajettava. Saattaa olla, että voimanpuute moottorissa vaivaa meikäläistä kotikisassa, Angervisto miettii.
Seitsemän henkilön tiimiin kuuluvat Kimmon lisäksi Anna, Heikki, Timo ja Jari Angervisto sekä Heli ja Saila Maria Saariaho.

Kimmo Angervistokin on ollut muiden mukana järjestelyissä mukana ja toteaa seurassa olevan hyvä henki kilpailuja tehdessä.

Vesa Rauhala

MAINOS
Exit mobile version