-6.5 C
Alajärvi
lauantai 02.12.2023
MAINOS
MAINOS

Motti-Miljan hiihdossa yli 100 osallistujaa

Soinin kunnan liikuntapalveluiden ja Mäkelänkylän maa- ja kotitalousseuran järjestämä Motti-Milian hiihto hiihdettiin lauantaina 17.2. Edellisen kerran kyseinen tapahtuma on saatu pidettyä talvella 2015. Tällä kertaa ei lumen puutteesta ollut tietoakaan.

Motti-Milian kämpällä oli tarjolla mehua ja pikkupurtavaa.

Tapahtuma keräsi hyvin osallistujia, sillä 106 henkilöä oli lähtenyt kuntoilemaan ja nauttimaan mukavasta talvikelistä. Soinilaisia mukana oli noin 50 ja loput osallistujat tulivat muilta paikkakunnilta. Mukana oli hiihtäjiä Alajärveltä, Seinäjoelta, Kuortaneelta, Ähtäristä, Muuramesta, Tampereelta, Eurajoelta ja Vimpelistä.

MAINOS

Päivän aikana oli mahdollista kiertää 18 kilometrin Motti-Milian lenkki tai suksitella kuntoradan laduilla. Mehupisteet sijaitsivat yhteistalolla sekä Motti-Milian kämpällä. Motti-Milian kämpällä oli myynnissä myös kahvia ja pikkupurtavaa.

Kaikkien osallistujien kesken arvotaan palkintoja. Nimilista voittajista on nähtävillä Soinin kunnan nettisivuilla sekä facebookissa.

Rami Puro

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät