24.3 C
Alajärvi
tiistai 28.5.2024
MAINOS
MAINOS

Korisjännitystä keskiviikkoillassa

Kolmen ottelun voittoputkessa ollut Vimpelin Veto pelasi kaksijakoisen ottelun kotisalissaan Espoo Basket Teamia vastaan. Avausjaksolla Vedon peli oli kuosissaan: hyökkäys rullasi ja puolustus pystyi torjumaan espoolaisten lähentelyt.

Vimpelin liikuntahallissa tuudittauduttiin ensimmäisen puoliajan 49–28-lukemien jäljiltä ajatukseen helposta voitosta. Toisella puoliajalla espoolaisten jalka alkoi nousta uudessa tahdissa, vaikka Veto johtikin ottelua vielä 27. peliminuutin kohdalla 25 pisteellä. EBT onnistui tehtailemaan toisella jaksolla 43 pistettä, kun taas Veto onnistui 30 pisteen edestä.

MAINOS

Pelikello tuntui olevan Vedon puolella ja tulostaulu näytti loppusummerin soidessa korilukemia 79–70.
Kotijoukkueen ykköspalkittu Pachiyaanna ”Pachis” Roberts (12/7) nosti esiin joukkueensa hyvän puolustuksen:
– Saimme tehtyä Espoon pallonmenetyksistä 30 pistettä.
EBT:n pallonmenetysten sarake näytti 22:ta, Vedolla pallonmenetyksiä oli viisi.

Vedon päävalmentaja Jarkko Havu totesi ottelun jälkeen, että pitää muistaa, että koripallo-ottelu kestää 40 minuuttia.
– Ensimmäisen puoliajan pääsimme helpolla. Tuudittauduimme voittoon. Passivoiduimme jonkin verran. Jos keskittyminen ja pelaaminen loppuvat, on joukkueella vaikeaa. Oli lähellä, ettei tullut yhden-kahden korin peli.

Sydney Coffey pussitti ottelussa 16 pistettä, Lotta Vehka-aho ja Jennifer Mathurin 12. Vedon onnistui upottaa ottelussa kaikkiaan 11 kolmen pisteen heittoa. Levypallotilaston vei EBT 54–41.

Virpi Poikelin

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät