1.5 C
Alajärvi
tiistai 23.4.2024
MAINOS

Luoman pesistietoa lahjoituksella ankkurijunioreille

Alajärven Ankkureiden pesisjuniorit saivat maanantaina hienon lahjoituksen tueksi valmentautumiseensa, kun Jukka Rintamäki lahjoitti ostamansa 25 kappaletta Kalevi Luoman Kaks näppiä ja koppi-kirjaa Ankkureiden junnutoimintaan.

Luovutustilaisuus pidettiin maanantaina Ankkureiden talvipesiskoulun avauksessa. Paikalla olivat paisti lahjoittaja Jukka Rintamäki, myös itse alajärveläissyntyisen pesislegenda Kalevi Luoma sekä pesiskoululaisia ohjaajineen.

MAINOS

Kirjat menevät juniorijoukkueisiin, joita on toistakymmentä, ohjaajille ja pelaajillekin luettavaksi.

Pesiskoulu starttasi nyt ekaa kertaa myös koulujen talvilomalla.

Kalevi Luoma toteaa, että hän teki kirjan parin vuoden kypsyttelyn jälkeen, koska sellainen puuttui junioreilta ja koska hänellä tietoa asiasta löytyy.

Asiat on tiivistetty kirjassa pääkohtiin niin, että tavoitteena on ollut yksinkertaisuus. Kirjaan on helppo palata ja tarkastaa asiat uudelleen.

Ensimmäisenä kirjaan pääsivät nyt tutustumaan pesiskoululaiset, jotka tällä viikolla treenaavat kaikkea kivaa liikunnallista ja pesäpallollista pesiskoulun merkeissä. Junioripäällikkö Anna Tuomola kertoo, että mukana on kahdeksan lasta mikä on oikein hyvä määrä ajatellen sitä, että talvileiri järjestettiin nyt ekaa kertaa.

Pesistouhut ovatkin nyt junnuilla jo hyvässä vauhdissa muutenkin, sillä Anna kertoo että jopa G -junnuilla alkoi nyt harkat jo tammikuussa.

Vaikka pesistä on siis mahdollista nykyisin harrastaa vuoden ympäri, ei Anna koe että olisi yhtään huono juttu jos lapset harrastavat jotain muutakin lajia. Monipuolisuus on hyvästä ja tärkeintä on se, että lapset liikkuvat!

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät