MAINOS

Ilpo Kangastie hyvässä vauhdissa rallin Juniorimestaruussarjassa

Perinteikäs Rallin Suomen Juniorimestaruussarja on saanut kilpailijajoukkoon alajärveläisedustusta, kun Ilpo Kangastie palasi puikkoihin 12 vuoden jälkeen. Kartturina Ilpolla on Pekka Hautanen.

Rallin Suomen Juniorimestaruussarjassa ajetaan viisi osakilpailua, joista kaksi, talvikisat, on nyt ajettu. Sarjassa kilpaillaan viidessä eri luokassa, joista palkitaan yksi Rallin Suomen Juniorimestari.

MAINOS

Kangastie & Hautanen kaksikko ajoi helmikuun alussa Kangasniemellä ensimmäisessä osakilpailussa luokkavoittoon ja viime viikonloppuna Pohjola-Rallissa Oulussa oli tyytyminen luokan kakkossijaan ja yleiskilpailun kuudenteen sijaan 119 lähtijän joukossa.

Tällä hetkellä Kangastien sijoitus sarjassa on kokonaiskilpailun viides.

Kangastie ajaa sarjaa nelivetoisella Mitsubishi Evo9 -autolla, jota on jonkin verran rakennettu. Auto jäi miehelle käteen syksyllä ajettuaan ”viimeisen kisansa”, kun hän myi pois vanhat autonsa ja Mitsubishi tuli vaihdossa.

Kalustossa Kangastie kokee antavansa aika paljon tasoitusta muille ja siksi kesää ajatellen onkin mietinnässä kaluston uusimista. Asialla on kuitenkin puolensa, joten mahdollista on että Mitsubishilla jatketaankin, onhan se nelivetona kuitenkin nopea.

Yhteistyökumppaneina Kangastiellä on Japo, Raimo Perälä ka Ari-Pekka Pokela. Kauden viimeisen talvikisansa Kangastie ajaa tulevana sunnuntaina Tiistenjoella, Lapuan Veikonkone Rallisprintissä.
Juniorimestaruussarja jatkuu Kymiring rallilla Kouvolassa kesäkuun 9. päivänä.

Tuula Jokiaho

MAINOS
Exit mobile version