0.5 C
Alajärvi
perjantai 01.3.2024
MAINOS

Yrityksiltä tukea junioripesikselle

Vimpelin Vedolla ja paikallisilla yrityksillä on vuosia jatkunut yhteistyö junioripesäpallon tukemiseksi. Ainutlaatuisella seuran ja yritysten välisillä juniorisponsorisopimuksilla taataan monta muuta seuraa alhaisemmat lisenssimaksut. Juniorijaoston puheenjohtaja Mikko Rantalahti kertoo, että Vedossa ollaan tosi kiitollisia yritysten tuesta.

– Lähiseuroissa junioreiden lisenssimaksut ovat Vetoon verrattuna tuplana.

MAINOS

Tänä vuonna juniorisponsoreiksi on lupautunut 24 yritystä. Uutta on se, että joukkueilla on nimikkotukijat. Nimikkotukijoita on 21 ja muita tukijoita kolme. Nimikkotukijoita ovat Vimpelin Puu ja Parkki, Lions Club Vimpeli, Rakennustyö Timo Uitto Oy, Nelimarkan Leipomo, Atria, Tikli Group, OP-Kiinteistökeskus, EePee, Vimpelin Osuuspankki, Vimpelin Voima, Järviseudun Peruna, K-Market Veto, MTY Veljekset Herrala, Eurosteri, Rahtirollo, Ruukki, Vimpelin Teollisuusmaalaus, Oma Säästöpankki, Seinäjoen Rengaskeskus, Rauta Pyhälahti ja Vimpelin Listapalvelu. Muihin tukijoihin kuuluvat Järviseutu, Vimpelin apteekki ja Vimpelin Vapari.

Vimpelin Vedolla on noin 200 pesäpallojunioria. Vetäjiä on noin 25. Toiminnassa on mukana myös muita taustahenkilöitä, jotta pystytään järjestämään harjoitukset ja pelireissut. Pesäpallojaoston puheenjohtaja Mika Isojoki ja juniorijaoston puheenjohtaja Mikko Rantalahti ynnäilevät, että kauden aikana Vedon pesisjuniorit pelaavat yhteensä noin 200 ottelua.

Järviseudun OP-Kiinteistökeskuksella on pitkät perinteet sekä urheilun tukemisessa että Vedon juniorisponsorina olemisessa.

– Haluamme olla tukemassa alueen nuorten harrastusmahdollisuuksia. Tämä on yksi muoto. Pesäpallo vetää hyvin suuria harrastusjoukkoja ja katsojia. Haluamme olla näkymässä ja tukemassa toimintaa. Juniorisponsorina oleminen on oikeastaan itsestäänselvyys, toteaa hallituksen puheenjohtaja Jari Leivo.

Sopimusten allekirjoitustilaisuuden jälkeen siirryttiin seuraamaan Vimpelin Vedon ja Haminan Palloilijoiden välistä Superpesis-ottelua. Järviseudun OP-Kiinteistökeskuksen hallituksen puheenjohtaja Jari Leivo ja Oma Säästöpankin palvelupäällikkö Helena Marjomäki löysivät hyvät paikat Vedon vaihtopenkin takaa.


Virpi Poikelin

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät