Huutokauppa sai ihmiset liikkeelle

Mainos[adrotate banner="3"]

Paavolantorin kauppakeskus Alajärvellä on parin viimeisen vuoden aikana järjestänyt monia uusia tapahtumia kaupungin sydämessä. Tällä kertaa yrittäjät tempaisivat huutokaupan merkeissä. Sen ympärille oli rakennettu myös muuta markkinahumua. Perheen pienimmät viihtyivät piha-alueelle rakennetulla polkuautoradalla. Ulkoilmakahvilan ja Cafe Pandoran virvokkeista oli mukava nauttia ulkona lämpimässä kesäillassa.

Ennen varsinaisen huutokaupan alkua myyntiartikkeleihin pääsi tutustumaan etukäteen. Useat kertoivatkin tulleensa katselemaan mitä on tarjolla, eivätkä heti varmaksi tienneet aikovatko huutaa jotain. Paavolantorin yrittäjät yhdessä Hankkijan kanssa olivatkin saaneet tarjolle melkoisen määrän huutokaupattavaa! Myynnissä oli spinning-pyöristä käsipainoihin, kelloista koruihin, polkuautosta puutarhatraktoriin sekä runsaasti antiikkiliikkeen tavaroita. Eli varmasti jokaiselle löytyi jotakin, jos vain jaksoi huutaa!

MAINOS

Kilpahuutoakin kuultiin

Ja huutaahan jaksettiin. Huutokauppameklarina toimi Antti Nenonen. Osalla tuotteista oli korkeampi pohjahinta, mutta pääasiassa lähdettiin liikkeelle kahdella eurolla. Joistain tavaroista, kuten spinning-pyöristä ja Jonsered-puutarhatraktorista, tulikin enemmän kilpailua. Todennäköisesti tapahtuman suurimpana vetonaulana toiminut puutarhatraktori vaihtoikin omistajaa puolentoista tunnin mittaisen huutokaupan päätteeksi 1 020 eurolla. Huutokaupassa jäi myymättä vain muutamia tavaroita.

Huutokauppameklarina toimi Antti Nenonen ja häntä avusti Keijo Märijärvi. Myös polkuauto sai uuden omistajan.

Tiistai-illan tapahtuma keräsi väkeä mukavasti. Paavolantorilla toimiva kuntosaliyrittäjä Tuija Silver-Lager iloitsi väenpaljoudesta.
– Mahtavaa kun näin paljon on lähtenyt ihmisiä liikkeelle! Parkkipaikat ovat olleet ihan täynnä, ihmiset ovat olleet hyvällä tuulella ja syöneet jätskiä. Koko päivän on ollut kuhinaa, hän kertoo.
Samalla Silver-Lager lupaakin, että tiistai-illan huutokauppa ei varmastikaan jää Paavolantorin ainoaksi huutokaupaksi.

Jaana Koivukoski

MAINOS
Edellinen artikkeliVeto vahvassa sisäpelivireessä
Seuraava artikkeliVilli juhlaleivos 4H:n kunniaksi