Tervetuloa Partioon-päivä Suvirannassa

Mainos[adrotate banner="3"]

Suvirannan leirikeskuksessa vietetään 18.8. Tervetuloa Partioon -päivää kello 12-16 välisenä aikana.

Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki partiotoiminnasta kiinnostuneet aikuiset. Tilaisuudessa on mahdollista kuulla lisää partiotoiminnan mahdollisuuksista, siitä mitä se voi harrastuksena tarjota ja miten voit itse olla omalta osin mukana tekemässä partiota. Lapsille on järjestetty omaa ohjelmaa.

MAINOS

Tilaisuuden järjestää Pohjanmaan Partiolaiset yhteistyössä paikallisen partiolippukunnan, Het-partion kanssa.

Alajärvellä partiotoimintaa ollaan käynnistelemässä useamman vuoden hiljaiselon jälkeen uudelleen. Partiotoiminta juontaa Alajärvellä juurensa 30 -luvulle, nykyinen partiolippukunta on aloittanut toimintansa vuonna 1975.

Tervetuloa Partioon-päivään toivotaan etukäteisilmoittautumisia, ilmoittautua voi tällaiseen osoitteen kautta: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/tilaisuus_ilmoittaudu.aspx?Id=21699. Toki, mukaan voit tulla ilmoittautumattakin.

Mikäli olet halukas saamaan lapsesi mukaan partiotoimintaan, tule toki paikalle Suvirantaan kuulemaan aiheesta lisää. Ilmoittautumisia mukaan sudenpenturyhmään otetaan tapahtumapäivän päätteeksi Suvirannassa.

Riikka Rajala

MAINOS
Edellinen artikkeliSuunnitelma Villin lännen kulisseista muuttui oikeaksi saluunaksi
Seuraava artikkeliPisaroiden näyttely Tiirassa