-6.7 C
Alajärvi
perjantai 01.12.2023
MAINOS
MAINOS
MAINOS

Lappajärven Veikot Superpesiskarsintaan

LaVe- Pesä Ysit 0-2(2-3,1-7)

Lappajärven Veikkojen naiset taipuivat Lappeenrannan Pesä Yseille alemman loppusarjan päätösottelussa kotikentällään. Häviön myötä pelit jatkuvat Superpesiskarsinnoilla Ykköspesiksen toiseksi tulevaa joukkuetta vastaan.

MAINOS

Pöytyän Urheilijat ja Joensuun Maila pelaavat paras viidestä periaatteella tuosta karsintapaikasta eli kolmella voitolla selviää jatkoon.

Veikot oli pakkovoiton edessä Ysejä vastaan ja se näkyi otteissa. Ensimmäinen jakso oli hyvin tasainen ja siinä olisi ollut mahdollisuus. Useat merkki- ja räpylävirheet söivät itseluottamusta, ja niiden seurauksena pisteet karkasivat vieraille.

Lappeenranta aloitti juoksujen teon ensimmäisessä vuorossa. Emännät nousivat tasoihin Piritta Kärnän kotiuttaessa jokerietenijä Nella Sovan välilyönnillä. Jatkotilanne kuivui kokoon merkkivirheestä.

Kahdessa seuraavassa vuorossa vieraat ottivat juoksun per vuoro, joten jakson ratkaisu huipentui Lavettarien tasoittavalle.

Essi Ritola iski kahden palon vaihtotilanteessa kakkospuolelle kovan vedon, mikä karkasi ulkopelaajan räpylän kautta mainostaulujen alle. Nella Sova ehti helposti kotiin, mutta Roosa Aho paloi täpärästi, joten jakso päättyi vieraille.

Toisella jaksolla toisessa vuorossa sattui LaVelle jälleen se musta hetki. Ulkopelivirheiden avittamana Lappeenranta sai hengen päälle ja takoi viisi juoksua. Kesän aikana useimmiten hävityissä peleissä on pelattu yksi vuoro ulkona haparoiden. Silloin vastustaja on karannut liian kauaksi, jotta olisi pystytty tappelemaan tosissaan pisteistä.

Laihana lohtuna Emmi Peltola löi viimeisessä vuorossa pallon merkistä väliin. Sova oli taas juoksun tuojana. Hän toi kaikki Veikkojen juoksut. Lappajärven palkitut löytyivät takakentältä. Kopparipari Karoliina Luoma-aho ja Tanja Tuomela katsottiin palkintojen arvoisiksi.

Lavettaret saavat nyt huilata ja toipua rankasta ottelutahdista ja pääsevät harjoittelemaan ennen Superpesiskarsintoja, mitkä alkavat kotiottelulla sunnuntaina 26.8. Kolmella voitolla voitolla pelit jatkuvat ensi kaudella pääsarjassa.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät