-14.7 C
Alajärvi
torstai 30.11.2023
MAINOS
MAINOS
MAINOS

Lavettaret aloittaa Superpesikarsinnat

Hetken hengähtämisen jälkeen Lappajärven Veikkojen naiset aloittavat taistelun sarjapaikkansa puolesta sunnuntaina.

Vastaan asettuu Pöytyän Urheilijat, mikä voitti tasaisessa viiden ottelun väännöksi menneessä ykköspesiksen välieräsarjassa Joensuun Mailan otteluvoitoin 3-2.

Joukkueet lähtevät karsintoihin varsin erilaisista lähtökohdista. Veikoilla on takana kahden ja puolen viikon ottelutauko, minkä aikana Pöytyä on reissannut Joensuussa kaikkiaan kolme kertaa ja pelannut sitä vastaan kuusi peliä, sillä viimeinen runkosarjan kierroskin oli myös joukkueiden keskinäinen.

MAINOS

Lavettaret saalisti Superpesiksen runkosarjassa 20 pistettä, joten rutiinia osaamista tuntuisi olevan näihin karsintapeleihin.

Tästä osoituksena on muistissa voitto kotikentällä nyt mitaleista pelaavasta Lapun Virkiästä. Pitää kuitenkin muistaa, että jokainen peli alkaa tasatilanteesta ja niissä on onnistuttava. Mitään ei saa antaa vastustajalle lahjaksi.

Sarjapaikan säilyttämiseen tarvitaan kolme voittoa. Lavella on kotietu, joten ensimmäinen kohtaaminen alkaa sunnuntaina Veikkolassa kello 13. Nyt tarvitaan kotiyleisön tuki Lavettarien taakse!

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät