Pallohallin kupeeseen valmistuvat pukutilat pian vain käyttöä vailla

Mainos[adrotate banner="3"]

Joka-Talon yrittäjä Tuukka Antila ja sähkömies Matti Saarela kertovat, että sisätyöt uudessa palloiluhallin huoltorakennuksessa ovat pian valmiit.

Alajärven Pallohallin kupeeseen on vauhdilla kohonnut uusi rakennus, jonka suojista löytyy pian vain kovaa käyttöä odottavat pukeutumis- ja peseytymistilat sekä yleisövessat.

Työt kohteessa on aloitettu heinäkuun puolessa välissä. KVT -urakalla kohteen kaupungille urakoiva Joka-Talo toimitti paikalle rakennuksen seinät valmiina, Alajärvellä rakennettuina elementteinä ja lähinnä vain maalaukset ja sisätyöt tehdään paikan päällä.

MAINOS

Joka-Talon Tuukka Antila kertoo, että kyseessä on urakka, jossa kohde rakennetaan valmiiksi putki- ja sähkötöitä myöden. Valmista on syyskuun loppuun mennessä, eniten aikaa ottaa vielä lattioiden tekeminen ja niiden kuivaminen.

Rakennukseen tulee kaksi pukuhuonetta, joiden yhteydessä on pesutilat ja wc. Lisäksi rakennuksen eteistilaan tulee kaksi wc:tä.

Tilaa kaappeineen pukutiloissa on kahdelle jalkapallo- tai pesäpallojoukkueelle samanaikaisesti.

Tilaa molempiin pukutiloihin tulee yhdelle jalkapallo- tai pesäpallojoukkueelle.

Rakennus on Pallohallin välittömässä läheisyydessä ja ovelta ovelle vie katos, joten välin pääsee siirtymään sateelta suojassa.

Kullanmutkassa seuraava kohde

Tuukka Antila kertoo, että paikallisesti Joka-Talo rakentaa seuraavaksi Kullanmutkaan, johon kohoaa kaksi uutta rivitaloa. Kohteet toteutetaan yhteistyössä Rakennuspalvelu Turjan kanssa.

Kohteen nimenä on Mäntymäki ja molemmat rivitalot tulevat olemaan hyvin matalaenergisiä ja esteettömiä. Antila sanoo, että käyttökustannukset näissä asunnoissa tulevat olemaan todella pienet. Energiaa tehdään mm. aurinkopaneelen.

Asuntoja rivitaloihin tulee kaikkiaan kymmenen, pääasiassa perhekoon kolmioita, mutta myös isompaa ja pienempää. Rappuja ei tule ja muutoinkin esteettömyyteen kiinnitetään huomiota.

Kohteen rakentaminen alkaa vielä tänä syksynä ja valmista on kesällä 2019., jolloin asukkaat voivat muuttaa uusiin koteihinsa.

Tuula Jokiaho

 

MAINOS
Edellinen artikkeliKansalaisraati kutsutaan koolle Etelä-Pohjanmaan soiden käytöstä
Seuraava artikkeliIlpo Kangastie vauhdissa rallipoluilla