Alajärven voittajajoukkueessa pelasivat Miro Rasinperä, Vili Leppäkangas, Raimo Kantanen, Mika Heikkilä, Jukka Kantonen ja Maiju Hänninen. Turnauksen järjestäjien puolesta kiertopalkinnon ja mitalit jakoivat Tatu Kurunmäki ja Mika Hovinen.

Kinkut sulivat Lehtimäen saleilla

Perinteinen lentopallon kinkunsulatusturnaus pelattiin Lehtimäellä tapaninpäivänä. Opiston ja Nuorisoseuran talolla pelasi molemmissa alkusarjassa neljä joukkuetta.

Mukana oli joukkueita Lehtimäeltä, Alajärveltä, Soinista ja Ähtäristä. Muutamia pelaajia oli joukkueissa myös muista naapurikunnista.

Joukkueet olivat Team Emmi, Hauta-ahot, Jokiaho/Mäkipelto, Suninsalmi Volley, Alajärvi, Luonnostaan huipulla (Soini), Ähtäri ja Team Move.

Kaikilla joukkueilla tuli vähintään kolme kahden erän peliä. Osa pelasi peräti kuusi peliä, joten kinkut saivat kyytiä. Alkusarjoissa Opiston lohkossa kolme joukkuetta neljästä päätyi neljään pisteeseen.

Team Emmi, Hauta-ahot ja Suninsalmi Volley päätyivät neljään voittoerään. Toisessa lohkossa järjestys oli Alajärvi, Luonnostaan huipulla, Ähtäri ja Team Move.

Pelejä pelattiin aamukymmenestä iltapäivän kello viiteen. Loppuottelussa vastakkain olivat joukkueet Team Emmi ja Alajärven joukkue. Alajärven joukkue vei ottelun nimiinsä 2-0.

Rami Puro