0.8 C
Alajärvi
perjantai 01.3.2024
MAINOS

Vimpeliläissukuinen Pauli Liikala liikkeenjohdon konsultista rajatiedon tutkijaksi

Liike-elämän palveluksessa pitkän ja ansiokkaan työuran tehnyt vimpeliläissukuinen Pauli Liikala on eläkkeelle siirryttyään ryhtynyt kirjoittamaan kirjoja.

Tuorein hänen teoksistaan on nimeltään Viidennen asteen yhteyksiä – Suomalaisia kertomuksia humanoidikohtaamisista.

MAINOS

Kirjassa on Liikalan toimittamana, valitsemana ja kokoamana suomalaisten kokemuksia ja tuntemuksia ufojen ja humanoidien kohtaamisista.

Yhden kirjaan haastatellun kokemus on tällainen.

– Olen nähnyt olentoja, jotka eivät ole tältä planeetalta. Kerran minut herätti tällainen olento kesken unieni. Olento seisoi sänkyni vieressä. Kerran kävi niinkin, että olento kävi avaamassa käsiini parantavat kanavat muistikatkon aikana. Olen tuntenut vahvasti energiana heidän läsnäolonsa ja olen saanut telepaattisia voimia.

Pauli Liikala oli pitkään arvostetuissa firmoissa tärkeissä työtehtävissä. Hän työskenteli Nokialla tietotekniikan asiantuntijatehtävissä vuodesta 1971 vuoteen 1976; Valiolla hän oli tietotekniikan esimies- ja johtotehtävissä sekä taloushallinnon päällikkötehtävissä 1976-1995. Fujitsulla ( 1995- 2011) Liikalan työkuvaan kuuluivat muun muassa johdon konsultointi sekä palvelukehitystehtävät.

– Liike-elämän työntäyteisinä vuosina käytin rajatiedon asioihin käytännössä vain kesälomani. Muuna aikana en oikein ehtinyt. Nyt kun valjaat on poissa, niin minua ei enää pitele mikään, Liikala puhuu.

Rajatiedon piiriin lasketaan muun muassa ufot, humanoidit, jälleensyntymä, telepatia, selvänäköisyys, selväkuuloisuus…

– Olen kaikkiruokainen rajatiedon suhteen. Olen lukenut rajatietoon liittyvää kirjallisuutta 1970-luvun alusta saakka. Alaan kuuluvat kirjat ja kertomukset ovat kiehtoneet minua järjestään, Pauli Liikala puhuu.

Paulin pakeilla

Maassamme ja myös maailmalla on YouTubista kuunneltavissa Pauli Liikalan rauhaisan osaavasti vetämä haastatteluohjelma Paulin pakeilla.

– Pääosin myönteistä palautetta olen ohjelmastani saanut. On tykätty siitä, että ihmiset kertovat avoimesti omista kokemuksistaan ja näkemyksistään.

Pyysin Pauli Liikalalta konkreettista palautetekstiä hänen ohjelmastaan saamastaan palautteesta. Hän etsi tiedostostaan tällaisen viestin.

– Ohjelmasi ja sitä kanssasi luoneet ihmiset ovat vaikuttaneet laajasti ja syvästi monella tasolla. Moni on saanut luottamusta, vahvistusta, rohkaisua ja suoraa ohjausta välityksellänne.

– On häikäisevän upeaa, miten moni ihminen on avannut sydäntään ja jakanut ihmeellisiä ja valaisevia kokemuksiaan niin avoimesti. Sinä herätät suurta luottamusta, saat ihmiset rentoutumaan ja puhumaan sydämestään. Tämä on lahja! Ohjelma on oppikokonaisuus myös sinulle Pauli, palautetekstissä todetaan.

Veto kiehtoo

Pauli Liikala kuuluu siihen kansanosaan, joka kävi keväällä seuraamassa Vimpelin Vedon superpesisottelua Espanjan Fuengirolassa.

– Pesäpallo kiehtoo, ja etenkin Vimpelin Vedon ottelut. Vedossa on pelannut moni sukulaiseni, moni Liikala ja Kivipelto, Saarikentän jo ammoin sytyttämä Pauli Liikala sanoo.

Pesäpallon lisäksi Liikalaa inspiroi urheilulajeista muiden muassa hiihto.

– Lukeminen kiinnostaa minua myös. Kevyen musiikin kuuntelun olen kokenut mielenkiintoiseksi asiaksi jo 1960-luvulta saakka. Elokuvia katselen halukkaasti ja teen vapaaehtoistyötä eri järjestöjen piirissä, Pauli Liikala puhuu.

Pauli Liikalan omat rajatiedolliset kokemukset ovat vahvistuneet aivan viime vuosina.

– Jäin eläkkeelle vuoden 2012 alussa. Tuon jälkeen selvänäköisyyteni ja intuitioni on lisääntynyt voimakkaasti. Etenkin telepatia, jälleensyntymisasiat ja enneunet ovat kirkastuneet minulle aiemmasta, Pauli Liikala puhuu.

Hannu Ranta

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät