-0.1 C
Alajärvi
torstai 29.2.2024
MAINOS

Alajärven keskustassa palvelee uusi kirpputori-kahvila Myllytupa!

Alajärven keskustassa avattiin joulun alla ihan uusi kirpputori ja kahvila Myllytupa, jossa palvelemassa ovat aina yhtä iloiset ja innokkaat myyjät!

Kirppis auki -kyltti kertoo, että takana näkyvällä toimintakeskuksella kirppis on auki ja kahvipannu kuumana!

Kahvila-kirppis on Alajärven toimintakeskuksen järjestämä ja se sijaitsee toimintakeskuksen tiloissa Myllyvainion päiväkodin vieressä.

MAINOS

Kahvila-kirppis on avoinna aina arkipäivisin ja kaikki asiakkaat ovat erittäin odotettuja paikalle penkomaan kirppiksen aarteita, juomaan kahvikupillisen tai vaikkapa tuomaan lahjoituksia kirpparimyyntiin! Jokainen tulija saa yhtä sydämellisen vastaanoton.

Kirpputorilta löytyy monenlaista aarretta vanhoista opetustauluista, lasitavaraan ja vanhaan harmoniin.

– Tätä suunniteltiin meille pitkään ja onneksi se viimein loppuvuodesta saatiin avattua, Merja Paananen toimintakeskukselta iloitsee ja kertoo, että syynä uudenlaiselle toiminnalle on se, että toimintakeskusta halutaan tehdä tutuksi alajärveläisille ja toivotaan, että ihmiset poikkeaisivat taloon sisälle.

– Lisäksi on mahtava juttu, että saamme omalle väellemme ihan aitoa ja oikeaa tekemistä, oman pikku yrityksen jota pyörittää.

Joulun alla kirppiksellä ja kahvilla kävijöitä riitti mukavasti, mutta pyhien mentyä on nyt syytä muistuttaa, että kirpputori-kahvila Myllytupa ei ollut vain joulunalusajan juttu, vaan ihan jatkuva palvelu jolle toivotaan paljon käyttöä.

Myös talven urheiluvälineet löytyvät valikoimista!

– Meillä hintataso on alhainen, sillä toiminnan taustalla ovat muut asiat kuin bisneksen tekeminen. Valmiiksi halvoista hinnoista on lupa vielä tinkiäkin, Paananen lupaa.

Kirpputorilta löytyy tälläkin hetkellä paljon mukavaa tavaraa ja siellä voi myös tehdä todellisia löytöjä, onhan tarjolla mm. monenlaista lasitavaraa, kuppia, kippoa, huonekaluja, vanha harmoni, vanhoja opetustauluja, koriste-esineitä ja vaatteitakin.

– Poiketkaa meille vaikka kauppareissulla, jos kahvihammasta kolottaa. Samalla voi penkoa kirpparin aarteita!

Kirpparille otetaan mielellään myös lahjoituksia ja esimerkiksi myös huonekalut ovat tervetulleita!

Monenlaista kaunista ja kivaa odottaa ostajaansa.

Kirjoja, dvd -levyjä, ihan mitä tahansa sellaista kierrätykseen sopivaa tavaraa voi tuoda, jota itse ei tarvitse mutta uskoo, että jollekin muulle siitä voisi vielä olla käyttöön. Vaatteitakin otetaan, mutta niiden tulee olla ehjiä ja siistejä.

Alajärven toimintakeskuksella on Facebookissa oma sivusto ja sen lisäksi kirpputori-kahvio Myllytuvalle avataan pian ihan oma sivusto, jota kannattaa ryhtyä seuraamaan.

Kirppari-kahvio on avoinna joka arkipäivä. Avoinnaolosta kertoo myös tien laidassa oleva kyltti ”kirpputori auki”.

Tuula Jokiaho

 

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät