-5.2 C
Alajärvi
perjantai 24.3.2023
spot_img
spot_img

Riina Koskinen Miss Plus Size -kisan finaalissa

Soinilaissyntyinen Riina Koskinen on valittu Miss Plus Size -kisan finaaliin kymmenen naisen joukkoon. Valinta tehtiin tammikuun lopussa Helsingissä Hamton Bey -ravintolassa.

Miss Plus Size -kilpailua on järjestetty vuodesta 2017 lähtien. Järjestäjinä toimivat samat tahot kuin Miss Suomi -kisoissa.

Riina kertoo juuriensa olevan vakaasti Soinissa ja hän on ylpeä niistä. Kuva: Juho Tirkkonen.

Koskinen on 33 -vuotias Eskoossa ohjaajana työskentelevä lähihoitaja. Hän asuu nykyään Seinäjoella. Riina on tullut suurelle yleisölle tutuksi Matkaoppaista kertovassa tv-sarjassa takavuosina.

Matkaoppaana Riina työskenteli yhteensä kahdeksan vuotta. Hän on työskennellyt myös Pinup -mallina. Harrastuksiksi Riina kertoo zumban, uinnin ja patikoinnin.

– Mietin pari vuotta tähän kisaan lähtemistä. Nyt kun poikani on vähän vanhempi, 10 -vuotias, niin on paremmin aikaa lähteä tällaisiin mielenkiintoisiin juttuihin.

– Kisassa menestyneille on tarjolla erilaisia työtehtäviä ja voittajalle jopa mahdollisuus kansainvälisiin kisoihin Amerikkaan saakka. Olen jo tehnyt jonkin verran juontokeikkoja ja ne ovat tosi mahtavia juttuja, kertoo Riina.

Riina Koskinen kertoo käyvänsä Soinissa aika usein.

– Omat vanhemmat, siskoni ja kummilapseni asuu Soinissa. Juuret ovat siellä pienessä pitäjässä ja olen ylpeä niistä. Monet tunnetut henkilöt ovat lähtöisin Soinista.

– Se osoittaa, että unelmien ollessa riittävän vahvoja ne voivat toteutua jonakin päivänä. Mottoni on: Et voi tietää huomisesta, joten ota tästä päivästä kaikki irti!

Riinaa voi äänestää yleisöäänestyksessä Ilta-Sanomien linkistä 22. maaliskuuta saakka. Voittaja valitaan Vanajanlinnassa samana päivänä yleisöäänestyksen ja tuomariston yhteisten tulosten perusteella. Viime viikonlopun tilanteessa Riina oli yleisöäänestyksen kärjessä.

Riina Koskinen ei ole ainoa finalisti samantyyppisissä kisoissa vuosien varrella. Soinilaislähtöinen Maija Palomäki voitti Miss XL -tittelin vuonna 2009.

Rami Puro

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät