0.6 C
Alajärvi
keskiviikko 29.3.2023
spot_img
spot_img
spot_img

Koko perheen liikuntapäivä huomenna Alajärvellä!

Huomenna lauantaina 2.3. noin kello 11 eteenpäin Alajärvellä tarjoutuu shoppailun lomaan myös fyysisen kunnon ylläpitoa mukavissa ja maksuttomissa tapahtumissa!

JPK järjestää Jäähallilla ohjattua toiminta kello 11-13 ja Ankkurit Pallohallilla kello 13.30-15. Lisäksi Ankkurit Lentopallojaosto järjestää lentopalloa ja näytösotteluita Jamin toimipisteellä kello 11-16.

Uimahalli ja kuntosali ovat asiakkaiden vapaassa käytössä kello 12-18. Alvariinissa keilaus on maksutonta kello 12-14 ja muuten 15 euroa perheeltä sisältäen kengät.

Lehtimäen Jyske järjestää Valkealammella kello 11-13 vapaamuotoista hiihtoa ja pulkkailua koko perheelle! Paavolan Koululla taas on luvassa joogaa ja venyttelyä kello 16-18, jonka järjestää Tuija Silver-Lager Fitfactorysta.

Paavolan Koululla on pulkkamäki avoinna koko päivän ja Kitron Stadionille on tarkoitus saada hiihtokoulua.

Alvariini järjestää lisäksi kello 11-15 Liikuntapäivä-lounaan, jonka voi ostaa 8,50 eurolla. Myös Cafe Pandora on mukana tapahtumassa tarjouksineen.

– Tapahtumaan tulee käyttöön leimapassi, johon leimat kerättyään on mukana liikuntapäivän arvonnoissa. Lahjakortteja siihen ovat lahjoittaneet mm. Lehtimäen Sähkö, Alajärven Sähkö ja Euronics, Palvelukoordinaattori Eetu Puntala Liikunnasta Yhteistyöllä Iloa ja Elinvoimaa -hankeesta kertoo.

Tavoitteena tapahtumalla on tarkoitus tarjota kaikille ikäluokille mukavaa liikunnallista tekemistä ja laittaa kynnys osallistumiselle todella matalaksi.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät