13.9 C
Alajärvi
maanantai 29.5.2023
spot_img

Lasten ja nuorten puhelin avoinna myös pääsiäisenä

MLL:n Lasten ja nuorten puhelin päivystää pääsiäisenä joka päivä kello 14–17. Palveluun voi ottaa yhteyttä mistä tahansa mieltä painavasta asiasta.

Lasten ja nuorten puhelimen vapaaehtoiset päivystäjät vastaavat yhteydenottoihin pääsiäisen pyhinä 19.–22. huhtikuuta 2019 päivittäin kello 14–17. Numeroon 116 111 voi soittaa jutellakseen ihan mistä tahansa aiheesta, niin isoista kuin pienistä asioista.

Päivystäjät keskustelevat lasten ja nuorten kanssa niin pitkään kuin on tarpeen. Puhelimen lisäksi pääsiäisenä voi palveluun olla yhteydessä chatin ja nettikirjepalvelun kautta.

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Lasten ja nuorten puhelin on auki vuoden jokaisena päivänä, myös juhlapyhinä ja koulujen loma-aikoina.

Lasten ja nuorten puhelimeen, nettikirjepalveluun ja chattiin voi ottaa yhteyttä maksutta, nimettömänä ja luottamuksellisesti. Yhteydenottoihin vastaa MLL:n kouluttamat vapaaehtoiset päivystäjät.

Vanhempainpuhelin kiinni pääsiäisen ajan

MLL:n Vanhempainpuhelin ja chat ovat kiinni pääsiäisenä. Kiirastorstaina 18. huhtikuuta Vanhempainpuhelimen numerossa 0800 92277 vastataan kello 14–20, mutta 2. pääsiäispäivänä puhelin ja chat ovat kiinni.

Vanhempainpuhelimen nettikirjepalveluun voi kirjoittaa milloin vain, päivystäjä vastaa kirjeeseen noin viikon kuluessa.

Vanhempainpuhelimen voi ottaa yhteyttä luottamuksellisesti, nimettömänä ja maksutta, kun haluaa keskustella vanhemmuuteen liittyvistä asioista. Yhteydenottoihin vastaavat päivystäjät ovat MLL:n kouluttamia vapaaehtoisia.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät