Alajärven vappumarkkinoilla hilpeä meininki

Palotorilla vietettiin LC Alajärvi Järviseutu yhdistyksen järjestämiä perinteisiä vappumarkkinoita rennolla otteella. Paikalle saapui runsain joukoin ihmisiä viettämään vappupäivää.

Lions Club Alajärvi Järviseudun kunniajäsen Sakari Tallbacka ja Ankkurien markkinointipäällikkö Jouko Salmenautio paiskasivat kättä vapputunnelmissa.

Tarjolla oli monenlaisia hauskoja pelejä, arvontoja, ilmapalloja ja toriruokailua. Perheen pienimmät saattoivat käydä poniratsastuksella ja ihailemassa paloautoja, sekä motoristien upeita, krominkiiltoisia menopelejä.

MAINOS

Paikalle oli saapunut myös arvovaltainen vieras, Sakari Tallbacka, joka on Lions Club Alajärvi Järviseudun kunniajäsen.

Sakari Tallbacka on ollut perustamassa yhdistystä 59 vuotta sitten, 26.2.1960. Myös hevosenkengän heitto jaksoi vielä kiinnostaa vapun yli 90-vuotiasta ikäpresidenttiä. Voiton kisassa vei kuitenkin Sakarin ”vasta” 88-vuotias kumppani Anja Hannula.

Leijonat jakoivat stipendejä

Pentti Pajala ja Jukka Joensuu leijonista jakoivat stipendejä Alajärven kouluille, seuroille ja yhdistyksille. Leijonien yksi tärkeä tehtävä on tukea ja kannustaa paikallisia nuoria ja seuratoimijoita jatkamaan hyvää työtä yhteisen hyvinvoinnin eteen.

Hevosenkenkäkisan voittaja Anja Hannula seuraa Sakari Tallbackan tyylinäytettä.

Kaikkiaan rahaa jaettiin lähes 6000 euroa. Rahaa hyväntekeväisyyteen Leijonat keräävät Alajärvi seinäkalenterilla, K-Supermarketin kauppakasseilla ja vappumarkkinoilla.

Uutena keräysmuotona on hiljattain otettu käyttöön kuittienkeräyslippaat paikallisten kauppojen pullojenkeräysautomaateilla.

Ankkureiden uusi pelaajavahvistus on Miika Anttila

Seinäjoen Jymy-Jusseista Ankkureihin siirtynyt pesäpalloilija Miika Anttila.

Seinäjoen Jymy-Jusseista Ankkureihin siirtynyt pesäpalloilija Miika Anttila kävi esittäytymässä Palotorilla.

Peliuransa Miika Anttila on aloittanut Kankaanpään Mailassa, joka asettuu Ankkureita vastaan avausottelussa Kitrolla torstaina 9.5. kello 18. Mikäpä sen mukavampi alku olisi, kuin rokottaa kasvattajaseuraa heti kärkeen.

Pelinjohtaja Jari Mäkelän mukaan tavoitteet kaudelle ovat maltilliset eli suora säilyminen päätasolla. Nälkä voi kuitenkin kasvaa kauden aikana, mikäli peli alkaa heti mennä oikeisiin uomiinsa.

Fysiikkavalmentaja Veijo Vannesluoman mukaan pelaajat ovat pikkuhiljaa pääsemässä sellaiseen kuntoon, että voidaan haastaa viime vuonna ylempänä olleita joukkueita.

Santeri Särkinen kertoi pilke silmäkulmassa, että äänekkäin yleisö taitaa löytyä naapurikunnasta Vimpelistä. Yhtä kaikki koko joukkue toivoo, että yleisö lähtee kannustamaan Ankkureita heti alusta asti.

Marginaalit ovat tiukoissa peleissä niin pienet, että kotiyleisön tuki voi joskus olla ihan ratkaisevan tärkeää. Samana iltapäivänä pelatun harjoitusottelun Kossua vastaan Ankkurit vei puhtaasti 2-0 (9-7, 4-1).

Kai Hannulabacka

MAINOS
Exit mobile version