Yli-Mannila, Kivikangas ja Paavola kansainvälisiin koitoksiin

Mainos[adrotate banner="3"]

Olympiakomitea on valinnut Ankkurien Eucabeth Kivikankaan Euroopan 17 -vuotiaitten nuorten olympiafestivaaleille (EYOF) kuulantyöntöön.

Kaikkiaan yleisurheilijoita valittiin 28. Kisat järjestetään Azerbaidzhanin Bakussa 21.-27. heinäkuuta. Suomen Bakun kesäkisoissa on mukana noin 3000 nuorta urheilijaa 50 eri maasta.

MAINOS
Ankkurien Eucabeth Kivikangas on valittu Euroopan 17 -vuotiaitten nuorten olympiafestivaaleille.

Suomen joukkueessa on 65 urheilijaa kuudessa eri lajissa: yleisurheilussa, uinnissa, telinevoimistelussa, painissa, judossa ja pyöräilyssä.

Eucabeth varmisti valintansa katsastuskilpailussa Lohjalla, jossa hän voitti N17 sarjan kuulakilpailun tuloksella 14,86 (3 kg).

Suomen Urheiluliitto (SUL) on valinnut 19-vuotiaitten EM kilpailuihin 18.-21.7. Boråsiin 36 urheilijaa. Ankkurien keihäänheittäjä Aleksi Yli-Mannila on valittu joukkueeseen.

Aleksi varmisti paikkansa viikonloppuna Sastamalassa, jos hän heitti ennätyksensä 70,51 (800g). Muut keihäänheittäjät ovat Topias Laine ja Teemu Narvi.

Ankkurien yleisurheilijoista seiväshyppääjistä lisäksi Mikko Paavola kilpailee 11.-14.7. 22-vuotiaitten EM kilpailuissa Gävlessä ja edellä mainitut keihäänheittäjä Aleksi Yli-Mannila 18.-21.7. 19-vuotiaitten EM kilpailussa Boråsissa ja kuulantyöntäjä (moniottelija) Eucabeth Kivikangas 19.-28.7. 17-vuotiaitten Euroopan nuorten olympiafestivaaleilla Bakussa.

MAINOS
Edellinen artikkeliSoinissa helpotetaan haittakasvien tuhoamista
Seuraava artikkeliHautakylällä nauruhermot koetuksella