MAINOS

Sähkökitaran rakennuskurssi alkaa jälleen Alajärvellä

Oletko haaveillut sähkökitarasta? Entäpä jos tekisit sen itse?

Oman soittimen rakentaminen on sähkökitaran rakennuskurssin kouluttaja Pasi Nivalan mukaan mielenkiintoinen ja avartava kokemus.

MAINOS

Siinä yhdistyvät niin omilla käsillä tekeminen kuin soittimeen tutustuminen aivan uudella tavalla. Vaikka itserakennettu kitara vaatii paljon työtä ja kärsivällisyyttä, se on Nivalan mukaan silti vaivan arvoista, sillä itserakennetussa kitarassa on aivan erilaista tunnearvoa kuin valmiina ostetussa.

Järviseudun ammatti-instituutti järjestää iltakoulutuksena jo seitsemännen kerran Sähkökitaran rakennuskurssin Kurejoen toimipisteessä Alajärvellä.

Puuosaston tilat ja laitteet takaavat erinomaiset työskentelyolosuhteet soittimien valmistukseen. 120 tunnin laajuinen koulutus alkaa torstaina 19.9. kello 17.

Koulutuksessa käydään läpi mm. soittimen suunnittelua, materiaaleihin tutustumista sekä tutustutaan erilaisiin käsityövälineisiin, koneisiin ja laitteisiin. Koulutuksen aikana jokainen voi rakentaa itselleen esim. tasakantisen kiinteärunkoisen Fender-tyylisen sähkösoittimen.

Tarkempia tietoja koulutuksesta löytyy aikuiskoulutuksen internet-sivuilta http://www.jamin.fi/aikuiskoulutus/koulutuskalenteri/

MAINOS
Exit mobile version