0.2 C
Alajärvi
keskiviikko 29.3.2023
spot_img
spot_img
spot_img

Soinissa liikuttiin hyvinvointia arkeen

Soinissa vietettiin liikunnallista päivää viime torstaina. Tapahtuman keskuspaikkana toimi yhteistalo sekä urheilukenttä.

Tapahtuman aikana oli tarjolla monenlaista liikunnallista tekemistä eri ikäryhmille. Yhteistalon salissa oli mahdollisuus osallistua ikäihmisten sekä työikäisten jumppiin, joita oli ohjaamassa Kuortaneen urheiluopiston liikuntaneuvoja opiskelijat.

Soinin Sisun pyöräilyjaoston Irma Nukarinen ja Petri Piipponen esittelivät kiinnostuneille Sisun fatbike -pyöriä.

Urheilukentällä oli mahdollisuus päästä kokeilemaan ohjatusti jousiammuntaa. Soinin Sisun fatbike pyörät olivat myös tapahtumassa käytössä koeajoa varten. Pyöräilyjaoston edustajista Irma Nukarinen ja Petri Piipponen antoivat vinkkejä lajin tiimoilta.

Tapahtumassa oli jaossa myös Hyvinvointia arkeen -kuntokortteja sekä ohjeistusta somekampanjan osallistumiseen. Molemmat kampanjat kestävät marraskuun loppuun saakka, joten hyvin vielä kerkiää kampanjoihin mukaan tapahtuman jälkeenkin.

Kuntokortteja on saatavilla kunnantalolta, kuntosalilta, kirjastosta sekä apteekista. – Molemmissa kampanjoissa pääpalkintona arvotaan Polarin M600 urheilukello, joten kannattaa osallistua, muistuttaa Hyvinvointia arkeen -hankkeen projektipäällikkö Janne Kujala.

Päivän aikana Urheiluopiston opiskelijat jalkautuivat myös Soinin yhtenäiskoululle pitämään koululaisille erilaisia liikuntapisteitä. – Ohjelmassa oli muun muassa kaupunkisotaa, liikunnallisia leikkejä sekä pelejä, Kujala kertoo.

Tapahtuman järjestivät Soinin kunta ja Hyvinvointia arkeen -hanke yhteistyössä Kuortaneen urheiluopiston ja Soinin Sisun pyöräilyjaoston kanssa.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät