-4.8 C
Alajärvi
torstai 30.3.2023
spot_img
spot_img
spot_img

Alina ja Kati kirjoittivat uuden kirjan!

Soinilaiset äiti Kati ja Suomen nuorimpiin kirjailijoihin kuuluva 11-vuotias tytär Alina Keski-Mäenpää ovat kirjoittaneet yhdessä uuden kirjan, joka kantaa nimeä ”Hildan haamu” (Suomen Lähetysseura 2019).

Hildan haamu -teosta esitellään mm. Helsingin kirjamessuilla.

Kirja on toinen osa Etsiväkaksikko Taimi ja Luka -kirjasarjaan.

Kirjan juoni sijoittuu seurakunnan perheleirille saareen, jossa alkaa tapahtua kummia. Taimin mukanaan kuljettama viljakäärme on päästetty irti, sähköt katkeilevat ja lisäksi saarella on nähty haamu!

Mistä kummasta voi olla kyse? Kun muut leiriläiset aikovat poistua saarelta kesken leirin, ystävykset Taimi ja Luka kaivavat etsivätarvikkeensa esiin ja alkavat tutkia. Heillä on vain muutama päivä aikaa ratkaista arvoitukset.

Salapoliisiromaani Hildan haamu tarjoaa jännittävää lukemista ala-asteikäisille. Etsiväkaksikko Taimi ja Luka -sarjan ensimmäinen osa Varastettu vaivaisakka ilmestyi vuonna 2018, ja se ylsi Lasten LukuVarkaus -kilpailun finaaliin.

Alina ja Kati Keski-Mäenpäätä voi tavata Soinin kirjastossa 10.10., Seinäjoen kaupunginkirjastossa Kirja Vieköön -tapahtumassa 13.10., Alajärven kaupunginkirjastossa 22.10. sekä Helsingin kirjamessuilla perjantaina 25.10.

Hildan haamu -kirja on myynnissä Suomen Lähetysseuran Basaarissa sekä hyvin varustetuissa kirjakaupoissa.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät