25.6 C
Alajärvi
perjantai 24.5.2024
MAINOS

Naisenergiaa ladataan uudessa monitoimihallissa

Heti uuden monitoimihallin avajaispäivän jälkeen on Alavoli järjestämässä yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa Naisenergian Latauspäivän 9.11.

Kunto- ja tanssiliikuntaa voi harrastaa samanaikaisesti kolmessa salissa, sillä monitoimihalli voidaan jakaa kolmeen osaan laskettavilla välisermeillä.

MAINOS
Alavolin naiset ottivat lähituntumaa monitoimihallin lattiaan. Uusi monitoimihalli tarjoaa loistavat puitteet palloilulajeille ja kaikelle muullekin liikunnalle.

– Nyt on tilaa missä toimia, toteaa Alavolin Minna Latvala, joka on ollut ideoimassa päivää jo viime keväästä lähtien.

– Saimme hyviä ideoita Eetu Puntalan vetämästä LYIE-hankkeesta ja Eetu on ollut apunamme markkinoinnin ja koko päivän suunnittelussa.

– Omien vetäjiemme lisäksi saamme päivään vetoapua myös FitFactoryn Tuija Silver-Lagerilta ja Soinista tulevalta Tiina Väliaholta. Kuortaneelta saapuu paikalle Annu Ridanpää-Taittonen, joka on valittu 2010 vuoden liikunnan opettajaksi ja Hämeenlinnasta tulee Jami Heinonen, joka ohjaa erityisesti pumppia.

Räätälöi paketista sopiva kokonaisuus

Ideana päivässä on, että jokainen voi valita paketista sellaisia treenejä, jotka sopivat ja kiinnostavat. Tarjolla on pumppia, power-lihaskuntoa, keppijumppaa, kuntotanssia, lavatanssijumppaa, zumbaa ja kuntopiiriä.

Jokaiselle löytyy varmasti jotakin sopivaa, sanoo Terhi Herrala. – esimerkiksi Lavis-lavatanssijumppa sopii hyvin myös senioreille. Päivästä saa mahtavasti sekä kehon, että mielen ravintoa, vinkkaa Heli Hämäläinen.

Koko ohjelma kannattaa katsoa Alavolin nettisivuilta, missä Naisenergia Latauspäivä löytyy oman linkin alta.

Sieltä voi myös ilmoittautua ennakkoon haluamiinsa treeneihin ja varata vaikkapa Punaisen Tuvan Viinituvan toimittaman lounaan, joka tarjoillaan monitoimihallin ravintolassa.

Hyvän mielen päivää jatketaan ohjelmallisen illallisen merkeissä Hotelli Alvariinissa.

Tapahtumasta on tarkoitus tehdä jokavuotinen ja järjestäjät odottavat runsaasti osallistujia jo heti ensimmäisellä kerralla.

Alavolin naiset haluavat vielä lopuksi sanoa, että tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki läheltä ja kaukaa, niin nuoret kuin vanhemmatkin kuntoilusta kiinnostuneet. Päivästä saa varmasti hyvän virtojen latauksen koko talven varalle.


Kai Hannulabacka

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät