Evijärven kirkossa soi perjantai-iltana lohduttavaa musiikkia Pyhäinpäivään hiljennyttäessä.

Pyhäinpäivään hiljennytään Evijärvellä musiikin keinoin

Tänään perjantai-iltana 1. marraskuuta soi Evijärven kirkossa lohduttavaa musiikkia Pyhäinpäivään hiljennyttäessä.

Toivon ja lohdun säveliä -iltamusiikissa kuullaan taivasikävää käsitteleviä lauluja, jotka antavat voimaa läheistään kaipaavalle ja rohkaisua sille, joka haluaa hetkeksi rauhoittua arjen haasteiden keskellä.

Iltamusiikin ohjelmassa on kauniita hengellisiä yksinlauluja, duettoja, kvartettilaulua sekä soitinmusiikkia, esim. Tuonne, tuonne kaipaan, Mun kotini taivaassa ihana on ja Onpa taivaassa tarjona lapsillekin. Lisäksi lauletaan muutamia yhteisvirsiä.

Iltamusiikissa esiintyvät musiikkia harrastavat Outi ja Jouni Jokitalo Lappajärveltä lastensa kanssa sekä heidän ystävänsä Tuomo ja Markus Kinnunen sekä Sallamari Keinänen, jotka ovat Tornion suunnalta. Mukana on myös urkurina Kaisa Kangastupa.

Tilaisuus alkaa kello 19 ja sinne on vapaa pääsy.