-23.2 C
Alajärvi
torstai 07.12.2023
MAINOS
MAINOS

Lennun Tupa on kohtaamispaikka keskellä Lehtimäkeä

Reilu kaksi vuotta sitten Lehtimäki sai takaisin palvelun, jota sinne oli kovasti toivottu: säännöllisesti avoinna olevan grilli-kahvilan keskelle kylää!

Tuolloin Leena Tynjälä avasi Lennun Tuvan ja asiakkaat tulivat, kuten olivat luvanneetkin. – Aikalailla odotusten mukaisesti nämä pari vuotta ovat menneet, Lennu kertoo.

MAINOS

– Avaamme joka päivä läpi vuoden kello 10.30, mutta illasta olemme kesällä avoinna aina 22 saakka ja vastaavasti tammikuusta maaliskuulle pidämme sunnuntaista tiistaihin ovet auki iltakuuteen. Muuten ovet ovat auki kahdeksaan, kuten nytkin.

Lennun Tuvan valikoimissa grillituotteet ovat ykkönen, sitä ne ovat olleet alusta saakka. Niinpä grillivalikoimiin pyritään aina välillä tuomaan jotain uutta, jotta asiakkailla riittää valinnanvaraa.

Alussa Lennu tarjosi asiakkaille myös kotiruoka -vaihtoehdon lounasaikaan, mutta kysyntää sille ei ollut riittävästi ja niinpä tästä vaihtoehdosta luovuttiin.

Kun lounasta ei enää ollut, alkoivat kyselyt sen saamiseksi takaisin. Niinpä pari viikkoa sitten lounas palautettiin niin, että sitä on tarjolla keskiviikkoisin. Lounastajia on ollut runsaasti joten jos vastaava tahti jatkuu, lounas tullee tarjolle myöhemmin myös jollekin toiselle päivälle.

– Nyt aloitamme kuitenkin näillä keskiviikoilla kello 10.30 eteenpäin, jolloin normaalien grilliannosten lisäksi tarjolla on myös kotiruokaa.

Lennun Tuvalta saa myös kahvia ja pullaa, joten lounasajan ulkopuolella moni poikkeaa paikalle myös kahville, veikkaamaan tai lehtiä lukemaan.

Lennulla Tuvalla työtä Lennun itsensä lisäksi tekee yksi vakituinen työntekijä sekä toinen tuntityössä oleva.


Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät