Kimmo Koivisto Kunnon kuntalainen Alajärvellä

Alajärven kaupungin urheilugaala järjestettiin tänään sunnuntaina Monitoimihallissa.

Kunnon kuntalaisena 2019 palkittiin Kimmo Koivisto, joka on monipuolinen liikkuja niin kunto- kuin kilpatasollakin.

MAINOS

Hän myös innostaa muita liikunnan pariin ja positiivisella asenteella on hyvä esimerkki muille. Hän on monena vuonna kantanut päävastuun jokamiestriathlon kisan järjestelyistä. Kisa on tuonut positiivista julkisuutta Alajärvelle.

Kimmo on myös monissa muissa liikuntatapahtumissa mukana järjestelyissä ja vetää erityislapsille suunnattua liikuntakerhoa.

Vuoden nuori toimija on Johanna Viitasaari. Tämä aktiivinen ja esimerkillinen lukiolainen omaa erinomaiset käytöstavat ja on musikaalinen. Hän on soittanut bändissä ja tehnyt omia kappaleita.

Yläkoululaisena Johanna on tanssinut nuorten tanssiryhmässä ja suorittanut tanssitekniikkaa kultamitaliin saakka. Hän on innokas esiintymään ja ohjaamaan ryhmiä. Terveitten elämäntapojensa ja positiivisuutensa ansiosta hän on hyvä esimerkki ohjaamilleen lapsille.

Vuoden urheilijana 2019 palkittiin Sami Hautamäki, joka on maailmanmestari 2019 Kivääripracticalin standard-luokassa.

Vuoden valmentaja taas on Ilari Huttula, joka on valmentajana positiivinen, kannustava, tavoitteellinen ja analyyttinen. Hän huomioi urheilijan kokonaisvaltaisesti ja on kehittynyt valmentajana.

Ryhtinuoret 2019 ovat Lilja Lehtelä ja Veeti Haapa-aho.

Heistä Lilja on harrastanut hiihtoa yli kymmenen vuotta, lentopalloa noin seitsemän ja hirvenjuoksua hän harrasti noin kuusi vuotta. Lisäksi Liljalla on hyvä koulumenestys ja hän on motivoitunut harjoittelija, monipuolinen urheilija ja asenne on iloinen ja positiivinen.

Veeti taas on harrastanut urheilua monipuolisesti jo lapsesta: pesäpalloa, yleisurheilua ja päälajina nykyään maastohiihto ja hän edustaa Alajärven Ankkureita. Päätavoitteet tulevalla kaudella ovat nuorten SM kisoissa.

Veeti on ollut Kauhavan yläkoulun oppilaskunnan hallituksen jäsen ja Alajärven lukion opiskelijakunnan hallituksen jäsen, toiminut rippileirillä isosena, hän on kiinnostunut yhteiskunnallisista asioista ja hänellä on hyvä koulumenestys. Luonteeltaan Veeti on hyväntuulinen ja tulee toimeen kaikkien kanssa.

Jouko Etula
-kiertopalkinto ja lahjakortti luovutettiin tällä kertaa jo kymmenettä kertaa. Ensimmäisen kerran palkitseminen tapahtui yhdeksän vuotta sitten, jolloin Etula täytti pyöreitä vuosia.

Hän sai tuolloin mukavasti lahjarahoja ja lupasi käyttää niitä alajärveläisen nuorisourheilun tukemiseen omalla tavallaan. Hän päätyi ostamaan näyttävän pokaalin kiertopalkinnoksi ja on antanut palkittavalle mukavan kokoisen lahjakortin paikalliseen urheiluliikkeeseen.

Tällä kertaa palkittava oli ryhdikäs ja esimerkillinen nuorimies, joka on tunnollinen harjoittelija. Hän omaa lajitalenttia, jolla mennään vielä pitkälle. Palkinnon sai vastaanottaa Ykköspesisjoukkueen sopimuspelaaja Tuukka Etula.

Juhlassa palkittiin lisäksi iso joukko urheilijoita ja valmentajia kaupungin stipendisäännön perusteella.

Palkitut olivat: Sami Hautamäki, Ville Hautamäki, Marko Talvitie, Aki Rantakangas, Kristiina Joensuu, Pirjo-Marja Pitkäkangas, Valtteri Haavisto, Onni Kivipelto, Anttoni Uusitupa, Ville-Matias Parkkonen, Elias Mertaniemi, Leevi Hautamäki, Miko Kostamo, Petteri Tyynismaa, Tuomo Haavisto, Antton Peltomäki, Jami Lassila, Tuukka Etula, Lauri Ihamäki, Vili Siltala, Jere Peltomäki, Joona Peltokangas, Kasper Mäkelä, Niko Nygård, Valtteri Viitasaari, Martti Viitasalo, Lassi Keisala, Elmeri Koivusalmi, Eemil Peltomäki, Santeri Särkinen, Tarmo Etula, Janne Koivusalmi, Ville Keltikangas, Antti Ihamäki, Mikko Paavola, Eucabeth Kivikangas, Ville-Veikko Keski-Levijoki, Juhana Karjanlahti, Heikki Myllykangas, Niku Ketola, Vesa Koivunen, Valtteri Uusitupa, Aaro Keisanen, Venla Hänninen, Janika Kotipelto, Juuso Mäkelä.

Myös eri urheiluseurat jaostoineen jakoivat omat palkintonsa samassa juhlassa.

MAINOS
Exit mobile version