Ruuska Vimpelin paras, Salmelasta Kunnon kuntalainen

Mainos[adrotate banner="3"]

Vimpelin lukion auditorio täyttyi sunnuntaina ääriään myöten, kun siellä vietettiin vapaa-aikatoimen ja Vimpelin Vedon palkitsemisjuhlaa. Vimpelin Vuoden urheilijana palkittiin pesäpalloilija Perttu Ruuska. Kunnon kuntalaisen pystin pokkasi puolestaan Lakaniemi-Pokela-Pyhälahti Kyläseuran puheenjohtaja Heikki Salmela, joka oli vetämässä sekä Vaaran askelmat -nimen saaneiden kuntoportaiden että Lakeaharjun huipulle talkoovoimin nousseen näkötornin rakennusprojektia.

Kunnon kuntalainen 2019 on Heikki Salmela (oik.), Ryhtipoika Lauri Vihriälä ja Vuoden nuori toimija Veera Poikelin.

 

Vapaa-aikatoimen palkitsemistilaisuudessa muistettiin vuoden aikana menestyneitä urheilijoita. Perinteisempien lajien onnistujien lisäksi palkittiin myös paaluaurojen suomenmestaruuden voittanut ja MM-kisoissa 17. sijalle yltänyt Markku Kivipelto, pilkissä 19-vuotiaiden SM-pronssia saavuttanut Tomi Mastokangas ja nuorten SM-joukkuehopeaa pilkissä saavuttanut Tuukka Mastokangas. Ryhtityttö on Minttu Isoranta, Ryhtipoika Lauri Vihriälä ja Vuoden nuori toimija Veera Poikelin.

MAINOS

Palkintosadetta riitti

Kuudetta kertaa jaetun Liikunnan erityispalkinnon sai Marja-Leena Juoperi. Palkinto luovutetaan vuosittain esimerkillisestä työskentelystä oman hyvinvoinnin edistämiseksi. Stipendeillä palkittiin Mastokankaiden lisäksi judoka Vilma Leppäniemi ja Vedon poikien Superpesis-joukkue. Vuoden valmentaja on poikien Superpesis-joukkueen pronssille käskyttänyt Markku Lassila. Lahjakortein muistettiin sisäsoudussa ja kävelyssä yhteensä kuusi SM-mitalia kahminutta Esko Hyyppää ja 80-vuotiaiden sarjassa kolmen kilometrin vapaan hiihtotavan SM-matkalla pronssia saalistanutta Aarne Lehtisaloa.

Tsemppipokaaleilla palkittiin alppihiihtäjä Nelly Hänninen ja yleisurheilijat Janna-Juulia Mäenpää, Emma Latvala, Jenna-Justiina Mäenpää ja Juho-Joel Mäenpää. Tsemppipokaalin saajat onnistuivat saavuttamaan mitaleita piirinmestaruus- ja aluemestaruuskisoissa. Palkitsemistilaisuudessa muistettiin pokaalein myös Perjantai-Pinkaisuihin vähintään neljä kertaa osallistuneita lapsia. Palkittavia oli yhteensä 80. Perjantai-Pinkaisut on jo vuosikymmenten ajan Vimpelissä järjestetty lasten juoksukilpailusarja. Nuorimmat tänä vuonna pokaalin saaneet kilpailivat kaksivuotiaiden sarjoissa.

 

Vähintään neljä kertaa Perjantai-Pinkaisuihin osallistuneet saivat palkinnoksi pokaalin ja kukin palkittu tasaisen raikuvat aplodit.

 

Vedon parhaana pesäpalloilijana palkittiin Perttu Ruuska. Naisten Korisliiga -joukkueen ykköspalkinto toista kauttaan Vedossa pelaavalle Amy Griffinille. Miesten Superpesis-joukkueen parhaan pelaajan palkinnon vastaanotti Sami Haapakoski, joka siirtyy ensi kaudeksi Pattijoen Urheilijoihin.

Virpi Poikelin

MAINOS
Edellinen artikkeliBlack Friday siivitti joulukauppan avausta Alajärvellä
Seuraava artikkeliKimmo Koivisto Kunnon kuntalainen Alajärvellä