0.5 C
Alajärvi
keskiviikko 29.3.2023
spot_img
spot_img
spot_img

Vimpeli Leijonanmielen johtoon

Vimpelin kunnanjohtaja Sami Gustafsson muuttaa nimensä. Kuntaa johtaa itsenäisyyspäivästä eteenpäin Sam Leijonanmieli.

Asiasta lähetettiin tiedote lehdistölle tänään iltapäivällä ehdottomalla vaatimuksella julkaista asia vasta itsenäisyyspäivänä. Maakuntalehti Ilkka kuitenkin uutisoi asian tästä huolimatta kunnanjohtajan haastattelussa.

Nykyinen Gustafsson, tuleva Leijonanmieli, haluaa että hänen suvullaan ja sukunimellään on merkitys ja tarina. Hän pohti uutta sukunimeä pitkään. – Lukuisia eri vaihtoehtoja kartoittaessani päädyin vaihtoehtoon Leijonanmieli.

– Sukunimi kuvastaa myös isänmaallista luonnettani leijonan ollessa kansallinen symbolimme ja päättäväistä, lähes horjumatonta pohjalaista mieltäni joka minulle tulee veren perintönä. Pitkän harkinnan jälkeen päätin valita itselleni uuden sukunimen jolla on tarina, ja joka todennäköisesti jää ihmisille myös mieleen.

– Olen nyt 6.12 Suomen itsenäisyyspäivänä virallisesti maailman ensimmäinen Leijonanmieli, tavoitteenani on kuitenkin, että en ole viimeinen. Samalla kupongilla sai myös vaihtaa etunimen, vaihdoin etunimeksi: Sam, koska se sointui hyvin yhteen uuden sukunimen kanssa.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät