Kunniamerkkejä alueemme ansioituneille

Mainos[adrotate banner="3"]

Tasavallan Presidentti, Suomen Valkoisen Ruusun ja Suomen Leijonan ritarikuntien suurmestari on päättänyt antaa 6.12.2019 ansioituneille Suomen kansalaisille kunniamerkkejä.

Lehtemme jakelualueelle on myönnetty seuraavat kunniamerkit.

MAINOS

Suomen Leijonan ansioristi: Honkonen, Sanna Annika, rehtori, Kyyjärvi, Lapinkorpi, Markku Juhani, yrittäjä, Vimpeli, Lehtonen, Tapio Juhani, maanmittausinsinööri AMK, Alajärvi, Takala, Maria Tuulikki, ylitarkastaja, Lappajärvi.

Suomen Valkoisen Ruusun I luokan mitali kultaristein: Angervisto, Raimo Esko Antero, yrittäjä, Lappajärvi, Keskinen, Eija-Liisa Kaarina, kenttäpäällikkö, Alajärvi, Keski-Nikkola, Veli-Matti, kiinteistöpäällikkö, Alajärvi, Lahtinen, Virpi Katariina, marketpäällikkö, Alajärvi, Laitila, Jukka-Pekka, hallituksen puheenjohtaja, Kuortane, Mäntylä, Pasi Ensio, yrittäjä, Evijärvi, Ojajärvi, Seija Anneli, yrittäjä, Soini, Savola, Eeva-Maija, ympäristösihteeri, Lappajärvi, Särkijärvi, Tiina Elisa, terveydenhoitaja, Alajärvi, Ukskoski, Marianne Kaarina, lastentarhanopettaja, Perho, Yli-Leppälä, Erno Eki, maanviljelijä, Kuortane.

Suomen Valkoisen Ruusun I luokan mitali: Hankaniemi, Raija Hannele, toimistosihteeri, Alajärvi, Lahti, Janne Sakari, vanhempi konstaapeli, Kuortane, Lammi, Marjatta Kaarina, kirjastovirkailija, Lappajärvi, Laurila, Ossi Tapani, rakennustyömies, laitosmies, Lappajärvi, Pohjoisaho, Arja Liisa, emäntä, Lappajärvi, Salminen, Ritva-Annukka, nuoriso- ja kulttuurisihteeri, Kuortane, Saranpää, Tero Markus, vanhempi konstaapeli, Kuortane, Viitala, Maarit Hannele, myyjä, Lappajärvi.

Suomen Valkoisen Ruusun mitali: Annola, Jari Antero, kirvesmies, Lappajärvi, Pohjonen, Tapani, luontovalvoja, Perho, Raitanen, Hannu Antero, ammattimies, Soini.

MAINOS
Edellinen artikkeliIlo ja huumori tuikkii sotaveteraani Seemi Rantakankaan silmäkulmassa
Seuraava artikkeliHeikki Salmelalle ensimmäinen Pro Vimpeli