-6.6 C
Alajärvi
perjantai 01.12.2023
MAINOS
MAINOS
MAINOS

Kunniamerkkejä alueemme ansioituneille

Tasavallan Presidentti, Suomen Valkoisen Ruusun ja Suomen Leijonan ritarikuntien suurmestari on päättänyt antaa 6.12.2019 ansioituneille Suomen kansalaisille kunniamerkkejä.

Lehtemme jakelualueelle on myönnetty seuraavat kunniamerkit.

MAINOS

Suomen Leijonan ansioristi: Honkonen, Sanna Annika, rehtori, Kyyjärvi, Lapinkorpi, Markku Juhani, yrittäjä, Vimpeli, Lehtonen, Tapio Juhani, maanmittausinsinööri AMK, Alajärvi, Takala, Maria Tuulikki, ylitarkastaja, Lappajärvi.

Suomen Valkoisen Ruusun I luokan mitali kultaristein: Angervisto, Raimo Esko Antero, yrittäjä, Lappajärvi, Keskinen, Eija-Liisa Kaarina, kenttäpäällikkö, Alajärvi, Keski-Nikkola, Veli-Matti, kiinteistöpäällikkö, Alajärvi, Lahtinen, Virpi Katariina, marketpäällikkö, Alajärvi, Laitila, Jukka-Pekka, hallituksen puheenjohtaja, Kuortane, Mäntylä, Pasi Ensio, yrittäjä, Evijärvi, Ojajärvi, Seija Anneli, yrittäjä, Soini, Savola, Eeva-Maija, ympäristösihteeri, Lappajärvi, Särkijärvi, Tiina Elisa, terveydenhoitaja, Alajärvi, Ukskoski, Marianne Kaarina, lastentarhanopettaja, Perho, Yli-Leppälä, Erno Eki, maanviljelijä, Kuortane.

Suomen Valkoisen Ruusun I luokan mitali: Hankaniemi, Raija Hannele, toimistosihteeri, Alajärvi, Lahti, Janne Sakari, vanhempi konstaapeli, Kuortane, Lammi, Marjatta Kaarina, kirjastovirkailija, Lappajärvi, Laurila, Ossi Tapani, rakennustyömies, laitosmies, Lappajärvi, Pohjoisaho, Arja Liisa, emäntä, Lappajärvi, Salminen, Ritva-Annukka, nuoriso- ja kulttuurisihteeri, Kuortane, Saranpää, Tero Markus, vanhempi konstaapeli, Kuortane, Viitala, Maarit Hannele, myyjä, Lappajärvi.

Suomen Valkoisen Ruusun mitali: Annola, Jari Antero, kirvesmies, Lappajärvi, Pohjonen, Tapani, luontovalvoja, Perho, Raitanen, Hannu Antero, ammattimies, Soini.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät