25.6 C
Alajärvi
perjantai 24.5.2024
MAINOS

Soinin uusi kunnanjohtaja Johanna Rannanjärvi tutustui kuntalaisiin joulumyyjäisten lomassa

Soinin Tapahtumat Osuuskunta järjesti jälleen leppoisat joulumyyjäiset lauantaina Yhteistalolla. Paikalla oli kolmisenkymmentä myyjää.

Perinteisiä leivonnaisia ja käsitöitä oli esillä ihailtavina ja myytävänä salin pöydillä. Vatsansa sai täyteen emäntien keittämällä herkullisella riisipuurolla.

MAINOS

Soinin kunnan pisteellä esittäytyi tuleva kunnanjohtaja Johanna Rannanjärvi. Hän viihtyi tapahtumassa.

– Oli mukava tulla tapaamaan tällaiseen epäviralliseen tilaisuuteen kuntalaisia. Tällaiset ovat mukavia tapahtumia ja hyvinhän täällä on väkeäkin. Kun alkuvuodesta aloitan työt, toivon, että ihmiset ottavat rohkeasti yhteyttä ja kutsuvat tilaisuuksiin.

Joulumyyjäisissä salien pöydät notkuivat monipuolisia tuotteita.

Rannanjärvi kertoo viihtyvänsä maaseudulla.

– Olen kotoisin Ylivieskasta ja nyt asumme Seinäjoella. Perheemme lapset ovat 3- ja 6-vuotiaat. Tarkoitus on, että muutamme perheen kanssa yhdessä Soiniin ensi kesän aikana. Mieheni on sähköinsinööri ja hänelle asuinpaikalla ei ole merkitystä työn kannalta.

– Olemme aivan tavallinen perhe. Perheen miehet harrastavat metsästystä ja naisväki on hevosharrastajia. Ulkoilu on tärkeää ja täällähän luontoa riittää.

Rannanjärvi on työskennellyt Ruokavirastossa ja on jäämässä sieltä nyt pois ennen Soinin kunnanjohtajan tehtäviä. Joulun aika on rauhoittumisen aikaa.

– Joulun aikaan koko perhe ehtii rauhoittumaan. Lasten myötä joulusta nautitaan rauhassa. Perheen lasten kautta joulun merkitys on viime vuosina muuttunut.


Rami Puro

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät