Tiikerit lätkäkaudessa kolmella joukkueella

Soinin Tiikerien jääkiekkoilijat pelaavat kauttaan kolmen joukkueen voimin.

Nuorimmat ovat 2001-syntyneitä tai nuorempia F2-junioreita, joita on kaksi joukkuetta. SoTi-sinisessä pelaavat Justiina Saarinen (mv), Tuukka Ojala, Jatta Ojala, Noel Korpela, Sara Ojala, Olivia Vuorenmaa, Eemil Järvelä, Peeti Peura, Joona Mäntyaho, Pihla Peura, Samu Ruuhilehto ja Josefiina Saarinen. Valmentajina toimivat Janne Vuorenmaa ja Sami Peura.

MAINOS

SoTi valkoisessa pelaavat Joona Leppänen (mv), Niklas Mäki, Eeli Leppäkangas, Riku Perkkiö, Artturi Mäki, Eemeli Laukkola, Tatu Perälampi, Peetu Rantala, Eetu Leppäkangas, Enso Silvonen ja Viljami Valkeinen. Valmentajina toimivat Jukka Mäki, Joni Mäki ja Jarno Perkkiö. Molempien joukkueiden joukkueenjohtajana toimii Teija Ojala.

E1-joukkue (2008 syntyneet) pelaa E1 3d lohkoa. Valmennuksesta vastaavat Markku Ojala ja Veijo Koivisto, huoltajina ovat Janne Vuorenmaa ja Jarno Perkkiö. Joukkueenjohtajana toimii Teija Ojala.

Voitto Jyväskylän uuden vuoden turnauksesta

Jyväskylässä järjestettiin ennen vuodenvaihdetta JYP 08 uuden vuoden Skydda turnaus.

Kaksipäiväisessä turnauksessa pelasi yhteensä kymmenen joukkuetta. Joukkueita oli Porista, Turusta, Pyhäsalmelta, Nokialta, Oulusta, Jyväskylästä, Ylöjärveltä, Suonejoelta ja Soinista Tiikerit.

Soinin viime lauantain turnauksessa pelin tiimellyksessä mukana Oskari Huvila ja Aaro Kuorelahti.

Pelit menivät mallikkaasti. Alkusarjassa Tiikerit voitti Ässät Flyersin 5-1, Uplakersin 5-1, Pyhäjärven 10-0. Toisena päivänä Tiikerit voitti Kiekko-Laser juniorit 2-1 ja finaalissa Oulun Kärpät Keltainen -joukkueen 4-0.

Näin Tiikerien joukkue vei koko turnauksen kultamitalit!

Tiikerien pelijoukkueiden lisäksi kiekkokoulussa on joukkue, mikä kiertää kortteliliigaa.

Viime lauantaina Soinin tekojäällä pelattiin E1 lohko 3d:n peli SoTi – Jyp Punainen. Ensimmäinen erä päättyi 0-3 vieraille.

Toisessa erässä Tiikerit pääsi tasoihinkin mutta viimeisessä erässä Jypin kova joukkue vei pitemmän korren. Peli päättyi 3-12.

SoTin maalintekijät olivat Aatu Silvonen, Johan Ojala ja Aaro Kuorelahti.

Kaukalon laidalla Aaro Kuorelahden isä kertoo poikansa pelaamista Tiikerien joukkueessa.

– Asumme Jyväskylässä ja poika on pelannut nyt vastustajana olevassa joukkueessa. Jyväskylässä Aaro on pelannut Jykissä, Diskoksessa ja Vaajakoskella. Harrastus Jyväskylän seudulla on sen verran kallis, noin 3000 euroa kausi, että päätimme pitää lajista ainakin vähän taukoa ja kokeilla muutakin.

– Soinissa on sukulaisia ja kysyimme, pääsisikö Aaro Tiikereihin mukaan. Sehän onnistui ja nyt ollaan pari turnausta oltu mukana. Täällä on oikein mukava ja reipas meininki, kertoo viimeisen SoTin maalin turnauksessa tehneet Aaron isä Aki Kuorelahti.

Rami Puro

MAINOS
Exit mobile version