16.3 C
Alajärvi
sunnuntai 19.5.2024
MAINOS

Tule keskustelemaan verkossa

Järvilakeuden kansalaisopisto perustaa verkkoon kevätkaudeksi keskusteluryhmän, jossa pohditaan maailman menoa ja muita osallistujia kiinnostavia aiheita – muun muassa maaseudun tulevaisuutta, ilmastonmuutosta ja maailmanpolitiikkaa.

Ryhmän aihepiiri on laaja ja osallistujat saavat valita keskusteluaiheen oman kiinnostuksensa mukaan.

MAINOS

Osallistuminen on maksutonta ja tapahtuu omalta kotikoneelta Teams-sovelluksella. Ryhmään ilmoittautuneet saavat kutsun ja ohjeet sähköpostiinsa ja pääsevät parilla klikkauksella mukaan juttuun.

– Keskusteluryhmän tarkoituksena on kokeilla, miten ryhmät toimivat ja yhteydet pelaavat verkossa, sanoo rehtori Leea Keto.

– Jatkossa voidaan muutakin opetusta siirtää verkkovälitteiseksi. Tällä tavoin kursseista pääsevät osalliseksi myös he, jotka eivät pääse paikan päälle.

Verkossa toimivan ryhmän etuna on myöskin se, ettei talvikeleillä tarvitse lähteä ajelemaan tapaamisiin. Osallistujia toivotaan koko opiston alueelta – ja miksei kauempaakin vaikka ulkomaita myöten!

Yhteiskunnallista keskusteluryhmää ohjaa Leevi Norrena ja yhteistyössä ovat mukana Aisaparin Kylille-hanke ja Suomen Yrittäjäopisto.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät