Alajärven Yrittäjäyhdistyksellä monipuolista toimintaa

Mainos[adrotate banner="3"]

Alajärven Yrittäjäyhdistys toteuttaa kauden toimintasuunnitelmaansa järjestelmällisesti ja askelmerkit ovat selvät jo pitkälle kesään.

Yrittäjille suunnattu Ystävänpäivän aamiainen järjestetään perjantaina 14.2. kello 7.30-9 Hotelli-Ravintola Alvariinissa, yhteistyössä Alajärven Osuuspankin kanssa.

MAINOS

Aamun ohjelmassa julkisuudesta tuttu Piia Koriseva luennoin hyvästä olosta, elämänilosta ja tahdonvoimasta.

Omistajanvaihdosasiat yrityselämässä ovat ajankohtaisempia kuin koskaan. Moni yrittäjä on eläköitymisen kynnyksellä ja miettii yrityksestä luopumista. Mitä enemmän Suomeen saadaan onnistuneita omistajanvaihdoksia, sitä useampi yritys saadaan uuteen kehitys- ja kasvuvaiheeseen.

Aila Hemminki, Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien omistajanvaihdosasiantuntija tulee kertomaan miten yrittäjäjärjestö voi auttaa näissä asioissa.

Yrittäjäyhdistys järjestää vuosittain koulutusta jäsenistölleen. Tämän vuoden ensimmäisen koulutuksen aiheena on verkkokaupan perustaminen.

Tilaisuus järjestetään Hotelli-Ravintola Alvariinissa 25.3. kello 18 ja kouluttajana toimii Kai Hannulabacka Werkko.fi -yrityksestä.

Kun päätös digitaaliseen myyntiin lähtemisestä on tehty, kannattaa siihen ryhtyä riittävällä vakavuudella.

Liiketoiminnan verkkoon viemiselle voi olla monia syitä, kuten tarve vastata kilpailuun, markkina-alueen laajentaminen ja tarve pysyä esillä ja eturivissä, tai yksinkertaisesti palvelutason lisääminen ja myyntikanavien monipuolistaminen.

Verkko on myös potentiaalisesti globaali kauppapaikka, ja siellä pienenkin on mahdollista kasvaa suureksi – halu kansainvälistyä tai halu palvella asiakkaita on hyvä syy perustaa verkkokauppa.

Yrittäjien tilaisuuksiin on tarkemmat tiedot ja ilmoittautumiskaavakkeet nettisivuilla.

Yrittäjäyhdistyksen työt ovat suuntautuneet myös jo tulevaan kesään ja Rokulipäiviin, jotka järjestetään 3.-4.7. Lisäksi on tulossa kesäasukastapaaminen monien järviemme mökkiläisille.

Alajärven Yrittäjät on jäsenyrityksiensä edunvalvoja. Järjestö haluaa madaltaa kynnystä yhteydenottoihin yrittämiseen liittyvissä haasteissa ja mahdollisissa ongelmatilanteissa, joita halutaan viedä oman paikkakunnan ja/tai valtakunnallisten päättäjien tietoon ja käsiteltäväksi.

Alajärven Yrittäjien hallitus tekee mielellään yritysvierailuja ja toivoo, että mahdollisimman moni yritys kutsuisi tutustumaan toimintaansa.

MAINOS
Edellinen artikkeliPaavolan koululle erityiskunniamainintakoululaisten Arkkitehtuurin päivän suunnittelukilpailussa
Seuraava artikkeliVäestönmuutos vaatii palvelurakenteen sopeuttamista