Juha Mieto avaa Liikunta- ja hyvinvointimessut Alajärvellä

Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelun, JPYP:n toiminta-alueella järjestetään tulevana keväänä nyt yhdeksättä kertaa messut, joiden järjestelyt ovat parhaillaan jo täydessä vauhdissa.

Juha Mieto avaa kevään messut Alajärvellä. Kuva: Wikipedia.

Liikunta- ja hyvinvointiteemalla kulkevat messut ovat tänä vuonna Alajärvellä ja uudella monitoimihallilla sekä sen ympäristössä. Messut pidetään lauantaina 25. huhtikuuta ja paikalle odotetaan jopa 5000 messuvierasta!

MAINOS

Messuvieraita paikalle vetää takuulla ainakin tapahtuman avaajaksi saatu, kaikkien tuntema pohjalainen hiihtojätti Juha Mieto, joka avaussanojen jälkeen viihtyy messuilla pidempäänkin ja yleisöllä on mahdollisuus jututtaa miestä ja kysellä kuulumisia.

Messut juontaa TV:stä tuttu Satu Tuomisto, joten nimekästä väkeä on liikkeellä.

Messuille on vapaa pääsy ja ohjelmalavalla tullaan näkemään monipuolista ohjelmaa koko päivän ajan tunnin välein.

Luvassa on myös monenlaisia arvontoja eri osastoilla, samoin kuin kaikkien messuvieraiden kesken, ja monet osastot tulevat tarjoamaan myös toimintaa, ei pelkästään nähtävää!

Liikuntaa ja hyvinvointia

Messuvastaava Jouko Etula JPYP:ltä kertoo, että messujen teemaksi on valittu liikunta j hyvinvointi, joka poikkeaa hieman kahdesta aikaisemmasta Alajärvellä järjestetyn messun teemasta.

Uusi teema tuo esille kaupungin viime vuosina tekemiä panostuksia liikuntarakentamiseen ja sen tuomaan hyvinvointiin.

Uusi teema tulee näkymään myös näytteilleasettajien tarjonnassa ja messupaikkoja myyvä Eetu Puntala kertoo, että paikallisten alan yrittäjien lisäksi messuilla tulee esittäytymään myös maakunnallisia toimijoita.

Messupaikkojen myynti on kokonaisuudessaan sujunut hyvin ja parhaita paikkoja haluavien kannattaisikin olla nopeasti liikkeellä.

Osastoja on sisätiloissa kaikkiaan 79 ja lisäksi Alavolin kautta myydään paikat yhdeksälle paikalliselle yhdistykselle. Myös muutama ulkopaikka on tarjolla.

Pääyhteistyökumppanit paikallisia

Näin suurten messujen toteutus vaatii hyviä taustajoukkoja ja JPYPn kanssa messujen toteutuksesta vastaavat yhdessä Alajärven kaupunki ja voimisteluseura Alavoli.

Vapaa-aikatoimi sekä Alavoli järjestävät hallin yleisurheilualueelle erilaista toiminnallista tekemistä ja Alavoli on myös yksi ohjelmalavan esiintyjistä.

Alajärven Osuuspankki ja OP Koti, Alajärven Puhelinosuuskunta ja Euronics Alajärvi, Alajärven Sähkö Oy, Finnlamelli Oy, K-Rautra Alajärvi ja Kesport Alajärvi sekä Nordautomation Oy ovat ne seitsemän yritystä, jotka mahdollistavat messujen toteuttamisen.

Tuula Jokiaho

MAINOS
Exit mobile version