Superpesiksen halli-SM-turnaus on peruttu Pesäpalloliiton johtokunnan päätöksellä. Vimpelin Vedon Aleksi Rantalalta ja muilta Vedon, Joensuun Mailan, Kouvolan Pallonlyöjien ja Pattijoen Urheilijoiden pelaajilta ja pesäpallojännäreiltä jää talvikauden huipennus kokematta tai näkemättä.

Hallipesiksen lopputurnaus peruttu

Pesäpalloliiton johtokunta on tehnyt päätöksen perua kaikki Pesäpalloliiton järjestämät tapahtumat 13.3. alkaen maaliskuun loppuun saakka mukaan lukien miesten, naisten ja tyttöjen halli-SM-lopputurnaukset. Päätös perustuu hallituksen antamaan suositukseen toimenpiteistä koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi.

Miesten halli-SM-lopputurnaus oli määrä pelata Kuortaneella lauantaina ja sunnuntaina. Turnauksen järjestämisvastuussa olivat Vimpelin Veto ja Pesäpalloliitto. Lopputurnaukseen olivat selviytytyneet viime vuoden mestari ja hallimestari Joensuun Maila, Kouvolan Pallonlyöjät, Pattijoen Urheilijat ja viime vuoden hallihopeamitalisti Vimpelin Veto.

Varotoimenpiteenä lopputurnausten ottelut on kokonaan peruttu samoin kuin muut Pesäpalloliiton maaliskuussa järjestämät tapahtumat, joiden osallistujia tiedotetaan sisäisesti erikseen.

Pesäpalloliitto seuraa tilanteen kehittymistä ja viranomaisten viestintää. Muiden tulevien tapahtumien osalta tehdään päätökset vaiheittain, tilanteen kokonaiskuva huomioiden.