1.4 C
Alajärvi
keskiviikko 24.4.2024
MAINOS

Hallipesiksen lopputurnaus peruttu

Pesäpalloliiton johtokunta on tehnyt päätöksen perua kaikki Pesäpalloliiton järjestämät tapahtumat 13.3. alkaen maaliskuun loppuun saakka mukaan lukien miesten, naisten ja tyttöjen halli-SM-lopputurnaukset. Päätös perustuu hallituksen antamaan suositukseen toimenpiteistä koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi.

Miesten halli-SM-lopputurnaus oli määrä pelata Kuortaneella lauantaina ja sunnuntaina. Turnauksen järjestämisvastuussa olivat Vimpelin Veto ja Pesäpalloliitto. Lopputurnaukseen olivat selviytytyneet viime vuoden mestari ja hallimestari Joensuun Maila, Kouvolan Pallonlyöjät, Pattijoen Urheilijat ja viime vuoden hallihopeamitalisti Vimpelin Veto.

MAINOS

Varotoimenpiteenä lopputurnausten ottelut on kokonaan peruttu samoin kuin muut Pesäpalloliiton maaliskuussa järjestämät tapahtumat, joiden osallistujia tiedotetaan sisäisesti erikseen.

Pesäpalloliitto seuraa tilanteen kehittymistä ja viranomaisten viestintää. Muiden tulevien tapahtumien osalta tehdään päätökset vaiheittain, tilanteen kokonaiskuva huomioiden.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät