Soinin kunnan toimet poikkeustilanteessa

Pyydämme huomioimaan, että tilanne päivittyy koko ajan ja tiedotamme uusista asioista kunnan netti- ja Facebook -sivuilla. Kaikkiin kysymyksiin ei ole tällä hetkellä tarkkoja vastauksia, teemme koko ajan töitä erilaisten asioiden ratkaisemiseksi.

Koulutoimi

MAINOS

Koulu siirtyy etäopetukseen 18.3-13.4.2020 väliseksi ajaksi.
Poikkeuksellisesti kuitenkin järjestetään esiopetus kaikille niille, jotka eivät voi esiopetusta kotona järjestää sekä perusopetuksen 1-3 luokkien lähiopetus sekä erityistä tukea tarvitsevien oppilaiden opetus niiden vanhempien lapsille, jotka työskentelevät yhteiskunnan toiminnan kannalta kriittisillä aloilla. Myös ap/ip-toiminta jatkuu niille, jotka sitä tarvitsevat. Koulu tiedottaa asioista Wilman kautta.

Varhaiskasvatus

Järjestetään päiväkoti Laulumaassa, niille, jotka eivät voi lasten hoitoa muuten järjestää. Varhaiskasvatus tiedottaa asioista Päikyn kautta.

Nuoppari

Nuoppari on kiinni 18.3.-13.4. välisen ajan. Järjestämme nuorisotoimintaa sähköisten kanavien kautta. Tästä lisää tietoa myöhemmin.

Kirjasto

Kirjasto suljetaan 18.3. -13.4. välisen ajan. Selvitämme mahdollisuutta kirjaston etäpalveluihin ja ”kirjakassi” toimintaan. Tiedotamme asiasta lisää mahdollisimman pian.

Liikuntapaikat

Kuntosali ja uima-allas on suljettuna 13.4. saakka. Koulun liikuntasali on suljettuna 18.3. -13.4. välisen ajan. Jääkiekkokaukalon jäädytys ja kunnossapito päättyy 18.3. ja kaukalo on käyttökiellossa 18.3. alkaen.

Kansalaisopisto

Kansalaisopiston kaikki kurssit keskeytetään 18.3.–13.4. väliseksi ajaksi. Kansalaisopiston toimisto palvelee kuntalaisia koko ajan ja etäkursseja järjestetään mahdollisuuksien mukaan. Kansalaisopisto tiedottaa toiminnastaan omilla verkkosivuillaan.

Musiikkiopisto

Musiikkiopiston lähiopetus keskeytetään 18.3.-13.4. väliseksi ajaksi. Opetus tapahtuu mahdollisuuksien mukaan etäopetuksena. Musiikkiopisto tiedottaa toiminnastaan omilla verkkosivuillaan.

Hallinto

Kunnantalo suljetaan 18.3.-13.4. väliseksi ajaksi. Pyrimme palvelemaan mahdollisimman normaalisti.

Kiireelliset yhteydenotot puhelimitse ja muuten asiointi sähköpostilla etunimi.sukunimi@soini.fi.

Yleisissä kiireellisissä asioissa puh. 044 550 2375 klo 9-15.

MAINOS
Exit mobile version