-8.2 C
Alajärvi
keskiviikko 17.4.2024
MAINOS

Koivunen vetäytyi Seinäjoen ammattikorkeakoulun rehtorikisasta

Alajärven kaupunginjohtaja Vesa Koivunen on tänään ilmoittanut Seinäjoen ammattikorkeakoulun hallitukselle, että hän vetää tarkoin eri näkökulmia harkittuaan hakupaperinsa pois Seinäjoen ammattikorkeakoulun toimitusjohtajan/rehtorin hakuprosessista.

– Haluan palauttaa työskentelyrauhan Alajärven kaupungin organisaatioon ja keskittää kaikkien ajatukset käynnissä oleviin Alajärven kaupungin strategiauudistukseen, talouden tasapainottamiseen ja organisaatiouudistukseen.

MAINOS

– Tämän lisäksi Alajärven kaupunki on mukana erityiskuntajakoselvityksessä Kyyjärven kanssa, joka myös tulee työllistämään suuresti koko keskushallintoa ja ylintä luottamushenkilöjohtoa, Koivunen sanoo.

– Haluan kiittää Seinäjoen ammattikorkeakoulun hallitusta luottamuksesta, että pääsin näin pitkälle mielenkiintoista hakuprosessia. Seinäjoen ammattikorkeakoulun rooli on ja tulee olemaan elintärkeä koko Etelä-Pohjanmaalle.

Seinäjoen ammattikorkeakoulun hallitus oli eilisessä kokouksessaan päättänyt jatkaa hakuaikaa rehtori-toimitusjohtajan tehtävään 1. kesäkuuta asti. Hallitus katsoi, että voi olla niin että jotkut jättivät hakematta, koska vararehtoria pidettiin todennäköisenä valintana.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät