Koivunen vetäytyi Seinäjoen ammattikorkeakoulun rehtorikisasta

Mainos[adrotate banner="3"]

Alajärven kaupunginjohtaja Vesa Koivunen on tänään ilmoittanut Seinäjoen ammattikorkeakoulun hallitukselle, että hän vetää tarkoin eri näkökulmia harkittuaan hakupaperinsa pois Seinäjoen ammattikorkeakoulun toimitusjohtajan/rehtorin hakuprosessista.

– Haluan palauttaa työskentelyrauhan Alajärven kaupungin organisaatioon ja keskittää kaikkien ajatukset käynnissä oleviin Alajärven kaupungin strategiauudistukseen, talouden tasapainottamiseen ja organisaatiouudistukseen.

MAINOS

– Tämän lisäksi Alajärven kaupunki on mukana erityiskuntajakoselvityksessä Kyyjärven kanssa, joka myös tulee työllistämään suuresti koko keskushallintoa ja ylintä luottamushenkilöjohtoa, Koivunen sanoo.

– Haluan kiittää Seinäjoen ammattikorkeakoulun hallitusta luottamuksesta, että pääsin näin pitkälle mielenkiintoista hakuprosessia. Seinäjoen ammattikorkeakoulun rooli on ja tulee olemaan elintärkeä koko Etelä-Pohjanmaalle.

Seinäjoen ammattikorkeakoulun hallitus oli eilisessä kokouksessaan päättänyt jatkaa hakuaikaa rehtori-toimitusjohtajan tehtävään 1. kesäkuuta asti. Hallitus katsoi, että voi olla niin että jotkut jättivät hakematta, koska vararehtoria pidettiin todennäköisenä valintana.

MAINOS
Edellinen artikkeli#pelastetaanlahipalvelut kampanja tavoitti tuhansia
Seuraava artikkeliLevijoella merkittynä kaksi uutta lenkkipolkua