-5.3 C
Alajärvi
torstai 25.4.2024
MAINOS

Team Alajärvi teki kävelemällä kauniin polun umpimetsään yhdessä viikossa!

Alajärven Liikunta-Aalto 2020 -hanke merkitsi Levijoen pururadan läheisyyteen kaksi omatoimiseen lenkkeilyyn tarkoitettua kävely-/juoksureittiä ajalle 15.-31.5.

Toinen reitti on nk. haastavampi metsäreitti, joka alunperin kulki suurelta osin umpimetsässä. Metsäreitillä on käynyt runsaasti lenkkeilijöitä, sillä reitille on muodostunut jo viikossa kaunis polku.

MAINOS

– Ei reittiä enää kovin haasteelliseksi voi kutsua, mutta kiva polkureitti kauniissa maisemissa, toteaa projektipäällikkö Henna Matintupa. – Hienoa, että kävijöitä on ollut ja että saatiin tällainen omatoimitapahtuma järjestää. Siitä kiitokset maanomistajille.

Polkuja tehdään kävelemällä ja sen Team Alajärvi osaa. Team Alajärven yhteiseen harjoituspäiväkirjaan on kirjattu liikuntakilometrejä yhteensä yli 38000 kilometriä ja lähes 2500 tuntia!

Seuraavana välitavoitteena on kerätä kilometrejä maapallon ympärysmitan verran eli 40075 kilometriä. Silloin onkin kakkulahjakortin arvonnan aika, eli kaikkien liikuntasuorituksia kirjanneiden kesken arvotaan lahjakortti Kultahehkuun, kun tavoite täyttyy!

Liikuntasuorituksia voivat kaikki kirjata Liikunta-Aallon kotisivulla www.liikunta-aalto.fi.

Liikuntasuorituksia voi kirjata kilometreinä tai tunteina, yhden suorituksen tai vaikka koko alkuvuoden suoritukset kerralla. Mitä tahansa lajia voi kirjata, myös hyötyliikunnat!

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät