-3.9 C
Alajärvi
tiistai 16.4.2024
MAINOS

Tonni parhaan kehittämisidean keksijälle Soinissa!

Soinin kunta palkitsee parhaan kehittämisidean tuhannen euron lahjakortilla. Soinin kunta järjestää tämän ”soinilainen kesäkisa” ideakilpailun 17.6-31.7 välisenä aikana.

– Haluamme saada kuntalaisilta ja Soinin asioista kiinnostuneilta uusia ideoita kehittämiseen ja samalla aktivoida kuntalaisia vaikuttamistyöhön, kertoo kunnanjohtaja Johanna Rannanjärvi.

– Parhaat ideat syntyvät yllättävissä paikoissa ja tilanteissa, nämä ideat haluamme saada käyttöön kunnan kehittämistyöhön. Kehittämisideaa ei ole sen tarkemmin rajattu, vaan se voi olla pieni tai suuri, luovuutta ja hulluutta saa käyttää, mutta myös arkiset kehittämisideat ovat yhtä lailla tervetulleita.

MAINOS

– Tavoitteena on löytää uusia avauksia Soinin kehittämiseen ja tätä kautta vahvistaa niin Soinin pito- kuin vetovoimatekijöitä. Kilpailun ideoita käytetään laajasti kunnan kehittämistyössä tulevina vuosina.

Kilpailuun voi osallistua Kunnan nettisivujen kilpailulomakkeen kautta (www.soini.fi) tai lähettämällä idean postitse kunnanjohtajalle (Soinin kunta, Johanna Rannanjärvi, Multiantie 27 A, 63800 Soini).
Idean antajan henkilöllisyys on vain kunnanjohtajan tiedossa siihen saakka, kunnes palkittavat ideat on valittu.

Kaikki ideat käydään läpi elokuussa järjestettävässä valtuustoseminaarissa, jossa valtuusto myös valitsee palkittavat ideat. Soinin kunnanvaltuuston jäsenet sekä kunnan johtoryhmä eivät luonnollisesti saa osallistua kilpailuun.

Palkintona on yksi tuhannen ja viisi kappaletta sadan euron lahjakortteja soinilaisiin yrityksiin.
Mikäli useampi lähettää palkittavan idean, arvotaan lahjakortti saman idean lähettäneiden kesken.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät