0.7 C
Alajärvi
sunnuntai 03.3.2024
MAINOS

Veto TV tuo uutta ilmettä pesislähetyksiin

Miesten Superpesiksen kestomenestyjiin kuuluva Vimpelin Veto ottaa harppauksen uuteen suuntaan, kun se toteuttaa sunnuntaina pelattavassa kotiottelussaan historian ensimmäisen Veto TV -lähetyksen. Veto TV:n lähetyksiä esitetään Ruutu-palvelussa Fanikamera-lähetysten paikalla Saarikentällä pelattavista miesten Superpesis-otteluista. Uudenlaiseen formaattiin kuuluvat niin monikameratuotanto, selostus kuin kommentaattorin analyysitkin.
– Haluamme tarjota koronarajoitusten vielä rajoittaessa kentälle pääsy suurelle yleisölle pelinautinnon, joka vastaa lähestulkoon katsomossa olemista, toteaa Vedon toiminnanjohtaja Jukka-Pekka Kujala.

Ensimmäistä lähetystä pohjustaa mielenkiintoinen studio-osuus. Vedon ja tamperelaisen Manse PP:n ottelu alkaa sunnuntaina kello 16 ja Veto TV:n lähetys 20 minuuttia aikaisemmin.

MAINOS

Toteutus talkoohengellä

Historiallisen ensimmäisen lähetyksen selostaa toimittaja Jari Porttila Sipoosta. Kommentaattorina kuullaan 12-kertaista Itä–Länsi-pelaajaa, Vedon omaa kasvattia, Vesa Liikalaa. Lähetysten tuotannosta vastaa Lapualla asuva Juha Saarikoski. Elokuussa Veto TV:n kotiotteluita selostaa myös Lasse Mansikka-aho, joka on tullut pesisväelle tutuksi esimerkiksi Alajärven Ankkureiden kotiotteluiden kuuluttajana.

Kujalan mukaan jo lähetystiimin kokoonpano kertoo sen, että Saarikentän suunnalla lähetyksiä tehdään tosissaan. Kutakin lähetystä on toteuttamassa kymmenkunta ihmistä – ja talkoohengellä. Veto TV:stä ei koidu seuralle menoja, vaan Vedolla on mahdollisuus vahvistaa omaa varainhankintaansa, yhteistyökumppaneiden saadessa selkeästi lisänäkyvyyttä.
– Tärkein asia on se, että voimme Veto TV:n välityksellä palvella kaikkia niitä pesäpallosta kiinnostuneita henkilöitä, joita löytyy ympäri Suomea. Toinen tärkeä tekijä on se, että pystymme esittämään lähetyksissä katsojille lajia syventäviä juttuja ja saamme studioon vieraaksi mielenkiintoisia pesäpalloihmisiä, Kujala painottaa.

Virpi Poikelin

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät