-15.9 C
Alajärvi
torstai 30.11.2023
MAINOS
MAINOS
MAINOS

Fingerstyle kitaristi Tomi Paldanius konsertoi Karstulassa

Fingerstyle kitaristi Tomi Paldanius soittaa tunnettujen kappaleiden melodiat, soinnut, bassolinjat ja jopa kitarasoolot samanaikaisesti.

Elokuvien ja TV-sarjojen musiikki näkee päivänvalon kitaristi Tomi Paldaniuksen soolokitarasovituksina Elokuva- ja TV-sävelmät soolokitaralla levyn julkaisukiertueella. Kiertueella kuullaan muistorikkaita sävelmiä valkokankaan ja TV ruudun parhaista elokuvista ja sarjoista.

Ohjelmistossa mm. Hyvät pahat ja rumat, Mission Impossible, Hill Street Blues, Miami Vice, Kauriinmetsästäjä, James Bond ja Kummisetä.

MAINOS

Elokuva- ja TV -sävelmien lisäksi konsertissa kuullaan mm. Finlandia, Myrskyluodon Maija, Lapin Kesä, Sultans Of Swing ja Bohemian Rhapsody. Nämä ja monet muut Paldaniuksen sovittamat hitit ovat sosiaalisessa mediassa saavuttaneet kymmeniä miljoonia katselukertoja eri kitaristien soittamina.

Vuonna 2005 Youtubeen ladattu Bon Jovin Livin’ On A Prayer sovitus on yksi Youtuben ensimmäisiä suosittuja kitarakappaleita. Se valittiin ”best of youtube” artikkeliin Total Guitar lehdessä.

Sovituksen innoittamana kitaransoittajat ympäri maailmaa alkoivat soittamaan Tomin sovituksia. Yksi heistä on korealainen Sungha Jung, joka nousi tuntemattomuudesta Youtuben yhdeksi kirkkaimmista tähdistä.

Kitaran herkkä ja dynaaminen voima Tomi Paldaniuksen taitavissa käsissä vie yleisön nostalgian, jännityksen ja draaman maailmaan.

Konsertin kesto on noin tunti ja sen voi kuulla huomenna lauantaina 26.9 kello 18 Karstulan kansanopiston liikuntasalissa. Konsertissa noudatetaan voimassa olevia koronarajoituksia ja -ohjeita.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät