-16 C
Alajärvi
sunnuntai 05.2.2023
spot_img
spot_img
spot_img

Trubaduuri-ilta tänään Alajärven kirkossa

Mielenkiintoinen trubaduurihenkinen musiikki-ilta on luvassa tänään sunnuntaina 27.9. kello 19 alkaen Alajärven kirkossa. Seurakunnan musiikkityön järjestämässä tilaisuudessa kuullaan paikallisia trubaduureja ja pienkokoonpanoja.

Trubaduuri on itse itseään säestävä laulaja, jollaisia esiintyi varsinkin keskiajalla ja jotka esittivät yleensä omia ritariromantiikkaa heijastavia laulujaan.

Suomessa trubaduuriperinteessä on omat juurensa. Myös hengellisessä kentässä on toiminut monia trubaduureja, joista voisimme mainita vaikkapa Jaakko Löytyn, Tarvo Laakson ja Pekka Simojoen, jotka ovat esittäneet laulujaan myös isompien kokoonpanojen kanssa.

Alajärven trubaduureista sunnuntaina ovat mukana Ville Joensuu, Risto Männikkö sekä Marko Isolehto. Nuorempaa musiikkikaartia edustavat duo Akseli Heikkilä ja Ilpo Nurmi sekä Julia Järvisen, Johanna Viitasaaren ja Laura Peräsalon muodostama trio. Triona on mukana myös TMP eli Tiemestarin Pojat.

Ohjelmistossa on luvassa sekä esiintyjien omia lauluja mutta myös muuta musiikkia. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Toimimme turvavälein ja muita ohjeita noudattaen, joten tervetuloa mukaan.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät