Trove huonekalu uusiin tiloihin sisääntulotien varteen Alajärvellä

Mainos[adrotate banner="3"]

Trove huonekalu Alajärvellä on muuttanut uusiin tiloihin sisääntulotien varteen. Uusi osoite löytyy saman katon alta Hankkijan kanssa, itse asiassa pääovista sisään mennessään ei voi olla huomaamatta, että kiinteistöstä löytyy nyt myös huonekalukauppa!

Ovet uuteen liikkeeseen ovat nyt auki ja varsinaisia avajaisia tulleen viettämään lauantaina 21.11. Sitä ennen myydään vielä edullisesti ulos muutosta yli jäänyttä tavaraa ja viimeistellään uuden myymälän ilme.

MAINOS

Kauppias Tatu Kurunmäki kertoo, että uudet tilat ovat suunnilleen samankokoiset kuin aikaisemmat Paavolantorilla keskustassa. Muuttaa ei tarvinnutkaan tilojen koon vuoksi vaan siksi, että sijainti lähellä valtatietä ja sisääntulotien varressa oli ollut etsinnässä jo hetken aikaa.

– Myymme paljon tuotteita maakuntaan ja tähän on helppo tulla joka suunnasta. Tähän myös löytää sellainenkin, joka ei paikkakuntaa muuten tunne, Kurunmäki summaa.

Tärkeimmät markkina-alueet yritykselle ovat Alajärven ja Lehtimäen ohella Ähtäri, Lappajärvi, Vimpeli, Perho, Kyyjärvi ja Soini.

Muuton myötä valikoimat liikkeessä pysyivät kokolailla ennallaan, vahvistusta lisää on tullut lähinnä komeropuolelle. Mikäli sopiva seinäala löytyy, niin myyntiin on tulossa komeroista myös mittatilausmallisto.

Myynnissä on myös mm. ruokaryhmiä ja sohvia, mutta sängyt ovat edelleen ehdoton ykkönen. Sängyt ovat kotimaisia, maamme suurimman tehtaan Hilding Andersin valmistamia. Kyseessä on entinen Unituli. Lisäksi myynnissä on seinäjokelaisen Uness -valmistajan sänkyjä, joiden suunnittelussa Trove huonekalu on ollut mukana.

Sänkyjen merkitys huonekalualalla on suuri muutoinkin kuin Trovessa, mutta Trovessa se on erityisen merkittävää. Näin siksi, että yritys on koko kahdeksanvuotisen olemassaoloaikansa panostanut erityisesti hyvään uneen.

– Ihminen viettää yhden kolmasosan koko elämästään sängyssä ja huonosti nukkuneena meistä kukaan ei ole parhaimmillaan, Kurunmäki toteaa.

Hyvä sänky tarjoaa lepoa mielelle ja keholle, hyvä uni on kokonaisvaltainen asia.

Kurunmäen mukaan hyvän sängyn merkitys unelle tunnetaan meillä jo varsin hyvin. Kehitys on viimeisen 20 vuoden aikana ollut valtavaa ja tänä päivänä unen merkityksestä puhutaan varmaan enemmän kuin koskaan ennen.

Tuula Jokiaho

MAINOS
Edellinen artikkeliKolme uutta tartuntaa Etelä-Pohjanmaalla
Seuraava artikkeliJamille Suomen ensimmäinen vastuulliseen kilpapelaamisen keskittyvä e-urheilulinja