MAINOS

Seinäjoki saa 24/7-eläinsairaalan

Evidensia avaa kahdeksannen 24/7-eläinsairaalansa Seinäjoella ensi kesään 2021 mennessä. Tämä tarkoittaa, että Seinäjoki saa modernin eläinsairaalan, joka palvelee alueen lemmikkejä ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä.

Evidensian eläinsairaala on ensimmäinen koko Etelä-Pohjanmaalla. Alueella ei ole ollut aiemmin saatavilla ympärivuorokautista, sairaalatasoista hoitoa lemmikeille. Lähimmät vastaavat yksiköt löytyvät Oulusta, Tampereelta ja Hämeenlinnasta, joten sairaala tulee palvelemaan laajasti koko Etelä-Pohjanmaata ja Pohjanmaata.

MAINOS

Eläinlääkäriasema Evidensia Seinäjoki aloitti toimintansa nykyisessä kiinteistössä vuonna Seinäjoen raviradan yhteydessä 2014. Nyt tiloja laajennetaan ja uudistetaan. Laajennuksen jälkeen sairaala toimii noin tuhannen neliön tiloissa.

Akuutti- ja tehohoitoa kaikille lemmikeille

Sairaala ottaa vastaan kaikenlaisia ja kaikenlaista hoitoa vaativia seura- ja lemmikkieläimiä, lukuun ottamatta hevosia, jotka tuotantoeläimien ohella hoidetaan jatkossakin kuntien toimesta.

Nykyiseen klinikkaan verrattuna uuteen sairaalaan saadaan lisää leikkauskapasiteettia sekä uudistetut tilat akuuttihoidolle ja hammashoitotoimenpiteille. Lisäksi yksikköön tulee tehohoito-osasto.

Potilaat voivat jäädä sairaalaan tarvittaessa myös yön ajaksi. Lemmikkipotilaille tarjotaan saman katon alla monen erityisalan erikoisosaamista.

MAINOS
Exit mobile version