Järvi-Pohjanmaan tartuntaluku nyt 78

Mainos[adrotate banner="3"]

Järvi-Pohjanmaan yhteistoiminta-alueella on todettu yhteensä 78 positiivista koronatartuntaa 14.-1.12. välisenä aikana. Luku kasvoi eilisestä kuudella uudella tartunnalla.

Tartunnat liittyvät Lehtimäen ryppään jatkotartuntaketjuihin. Uudet tartunnan saaneet henkilöt ovat jo olleet karanteenissa ja heidät on asetettu eristyksiin.

MAINOS

Järvi-Pohjanmaan yhteistoiminta-alueella karanteeniin asetettujen altistuneiden määrä on laskenut noin 200 henkilöön, koska osan karanteeni on jo päättynyt.

Vaikka tilanne näyttää hieman rauhoittuneen, tilanne on edelleen vakava ja kaikkien on syytä noudattaa äärimmäistä varovaisuutta sekä noudattaa annettuja rajoituksia, suosituksia ja ohjeita.

On ensiarvoisen tärkeää, että kuntalaiset huolehtivat kaikissa tilanteissa hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta, turvaväleistä sekä muistavat käyttää kasvomaskeja. Muistutamme myös Koronavilkun käytöstä.

Järvi-Pohjanmaan pandemiajohtoryhmä kokoontuu seuraavan kerran torstaina 3.12., jolloin linjataan rajoitukset ja suositukset sekä muut toiminnalliset muutokset joulukuun osalta.

MAINOS
Edellinen artikkeliMaakunnassa viisi uutta tartuntaa – altistuminen Black Friday tapahtumassa Ideaparkilla
Seuraava artikkeliLänsi- ja Sisä-Suomessa koronaepidemia kiihtyy, alueille tiukemmat kokoontumisrajoitukset kolmeksi viikoksi