10.1 C
Alajärvi
sunnuntai 01.10.2023
spot_img
MAINOS

Leijonat tuovat jouluiloa alajärveläisiin perheisiin

Elämme joulun odotuksen aikaa. Joulu on ilon juhla. Kunpa se olisi sitä tänäkin vuonna. Tuntuu, että koronaviruksen vuoksi kaikki on muuttunut. Lapset esittävät joululahjatoiveita, kuten ennenkin.

Toiveiden toteuttamista vaikeuttaa monissa perheissä mm. lomautukset jopa työpaikan menetys. Vanhukset toivovat hartaasti edes jouluna lasten ja lastenlasten tapaamista ja yhdessä oloa.

”Jätä maailma parempana tuleville sukupolville” on Lions-toiminnan periaate. Tämä on saanut meidät todella pohtimaan, miten voisimme olla kouriin tuntuvasti läsnä alajärveläisten joulussa luomassa uskoa tulevaan.

MAINOS

Parhain raha-aktiviteettimme, Alajärvi-kalenteri jäi koronaviruksen vuoksi toteuttamatta. Onneksi meillä on ns. passiivisia rahankeruumenetelmiä: pullonpalautuskuittien keräämiseen tarkoitetut kartiot kaupoissa, leijonakauppakassit K-Supermarketissa sekä mainostaulu sisääntulotien varressa. Näiden tuotto päätettiin nyt hyödyntää.

Lions Club Alajärvi-Järviseutu lahjoittaa alajärveläsiin perheisiin 4000 euroa.

Jaamme 80 kappaletta 50 euron suuruisia lahjakortteja neljään alajärveläiseen kauppaliikkeeseen: HalpaHalliin, K-Supermarkettiin, S-market Alajärveen sekä Kesport Alajärveen Alajärven kaupungin sosiaalitoimen kautta. Heillä on tietoa ja taitoa kohdentaa lahjoitukset oikein.

Yhdyshenkilönä toimii kaupungilta sosiaalipalvelujohtaja Sirpa Tuomela-Jaskari.

Tiedämme, että Alajärven seurakunta, kaupunki, monet järjestöt, yhdistykset ja yritykset ovat mukana auttamassa selviytymään tämän vaikean tilanteen ohi. Yksin emme voi paljon. Yhdessä sitäkin enemmän.

Mauno Laakso
LC Alajärvi-Järviseutu

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät